Ford USA F-150

XLT Sport-Special Edition 5.0-V8 400PK SuperCrew | LPG | Laadbakklep | Trekhaak | Panodak

Bijzondere opties

  • Trekhaak afneembaar
  • Alarmsysteem
  • Lichtmetalen velgen 17inch
  • Bluetooth telefoonvoorbereiding
  • Airco
  • Achteruitrijcamera
  • Cruise control
  • Audio installatie

Alles over de auto

Over de Ford USA F-150

Kilometerstand 105.953 km
Bouwjaar 2020
Kleur grijs
Interieurkleur Antraciet
Bekleding Stof
Transmissie Automaat
Brandstof LPG gas
Carrosserievorm Overig
Aantal deuren 4
Aantal zitplaatsen 5
APK geldig tot 03 januari 2023
Bovag garantie 12
Onderhoudsboekje ja
BTW/Marge BTW
Kenteken VDS-11-X
Wegenbelasting € 173 tot € 173 per kwartaal

DEZE AUTO IS REEDS VERKOCHT - VERKOOPPRIJS IS INCLUSIEF KOSTEN RIJKLAAR MAKEN EN 12 MAANDEN BOVAG GARANTIE

Beschrijving: Het gaat hier om een bijzonder nette 2020 Ford F150 in de luxe XLT-Sport uitvoering met een heerlijke 5.0-V8 motor, vierwielaandrijving, Prins VSi LPG installatie en vele mooie opties.

Extra op deze F150: Prins VSi LPG installatie met 120 liter tank onder de auto, afneembare trekhaak met 13-polige stekker, 20inch Black Rhino lichtmetalen velgen in zwart afgewerkt, Magnaflow uitlaatsysteem met dubbele einddempers (stoere maar beschaafde V8 Sound!), spatbord verbreders, zwarte side steps, BakFlip opklapbare laadbak afdekking, spray-in laadbakbescherming, All Weather vloermat achterin en Tailgate step (uitklapbare opstap aan achterzijde laadklep).

Deze stoere Pick-Up is o.a. voorzien van: EU Navigatie Nederlands gesproken, premium audiosysteem met 10 speakers inclusief subwoofer geschikt voor Apple Carplay en Android auto, achteruitrijcamera, panoramadak, afstand start systeem, cruise control, sportief afgewerkt interieur met rode accenten en Sport opschriften in de voorstoelen en achterbank, verwarmde multicontour voorstoelen en de achterbank is opklapbaar waardoor een volledig vlakke laadvloer ontstaat.

(genoemde specificaties onder voorbehoud).

* Deze advertentie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, er kunnen geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van opties of accessoires. Wij vragen aan u, de voor uw aanschaf-beslissende zaken vooraf te controleren op aanwezigheid.

Welkom bij ’t Jan Scholten Team!

Wij zien autorijden als avontuur – een ervaring die je vrijheid geeft. Sinds 1968 geloven wij hierin en dit uiten we door ons als full service autobedrijf te focussen op elke stap in het realiseren van uw stukje vrijheid. Zodat u – net als wij – onbezorgd kunt genieten van het autorijden.

Door de jaren heen heeft ’t Jan Scholten Team zich ontwikkeld tot een betrouwbare partner voor zowel de levering als het onderhoud van nieuwe en gebruikte auto’s. Na 20 jaar het Mazda-Dealerschap te hebben gevoerd hebben wij ons verder gespecialiseerd in het merk Mazda waarbij vooral onze Mazda MX-5 know-how absoluut uniek is. Ook zijn wij Certified US Car Dealer voor de merken Ford USA en Dodge RAM pick-ups.

Onze liefde voor bijzondere auto’s komt nog meer tot uiting door het assortiment Ford Mustangs dat wij op voorraad hebben. Dit zorgt ervoor dat er altijd een unieke mix is tussen Japanse en Amerikaanse auto’s in onze showroom te Almelo.

Snelheid en flexibiliteit in communicatie en bij reparatie zijn tegenwoordig onmisbaar – maar in een wereld waarin zaken steeds vluchtiger gaan willen wij graag onze persoonlijke benadering en service richting u als klant behouden. Hierbij staat (wederzijds) vertrouwen hoog in het vaandel. We merken dagelijks dat dit vertrouwen ervoor zorgt dat zaken een stuk makkelijker gaan voor zowel u als ons. Daarom proberen wij als autobedrijf een relatie te creëeren die niet ophoudt bij aankoop maar juist is gefocust op de lange termijn.

Graag tot ziens in Almelo. Wij verheugen ons op uw komst!

Technisch

Aantal versnellingen 5
Vermogen 400 pk
Aantal cilinders 6
Cilinderinhoud 5031cc
Gewicht 2.378 kg
Trekgewicht 3.175 kg

Opties

Exterieur
Trekhaak afneembaar Lichtmetalen velgen 17inch Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening Buitenspiegels elektrisch verstelbaar
Veiligheid
Alarmsysteem Airbag(s) gordijn Airbag passagier Airbag bestuurder Anti Blokkeer Systeem Anti doorSlip Regeling
Infotainment
Bluetooth telefoonvoorbereiding Achteruitrijcamera Audio installatie Radio cd speler Stuurwiel multifunctioneel
Interieur
Airco Cruise control Elektrische ramen achter Boordcomputer Armsteun Elektrische ramen voor Stuurbekrachtiging Armsteun achter Rokersvrije auto Stuur verstelbaar
Overige
Getint glas warmtewerend

Milieu

Energielabel
CO2 uitstoot 349 gram per kilometer

Neem contact op

Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Henry Scholten
Bel mij gerust voor persoonlijk advies
0546 - 817 095
NL
Totaal Op aanvraag
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Totaal Op aanvraag