Mazda 2

1.3i Hanabi Special Edition Navi Trekhaak PDC Apple CarPlay

Bijzondere opties

  • Parkeersensor achter
  • Bluetooth telefoonvoorbereiding
  • mistlampen voor
  • Achterspoiler
  • Voorstoelen verwarmd
  • Trekhaak
  • Navigatiesysteem
  • Lichtmetalen velgen 16inch
  • Multimedia systeem
  • Airco (automatisch)

Alles over de auto

Over de Mazda 2

Kilometerstand 52.420 km
Bouwjaar 2014
Kleur wit
Interieurkleur Zwart
Bekleding Stof
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Benzine
Carrosserievorm Hatchback
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 4
Bovag garantie 12
Onderhoudsboekje ja
BTW/Marge marge
Kenteken 7-SZX-85
Wegenbelasting € 79 tot € 88 per kwartaal

DEZE AUTO IS REEDS VERKOCHT - VERKOOPPRIJS IS INCLUSIEF RIJKLAARMAAKKOSTEN EN 12 MAANDEN BOVAG GARANTIE

Zo'n complete uitvoering van de Mazda2 hebben we niet vaak! Het gaat hier namelijk om een Mazda2 Hanabi Special Edition met o.a. een groot JVC multimediasysteem, Apple CarPlay, trekhaak en parkeersensoren.

De Hanabi, Japans voor vuurwerk, maakt goede sier met stoere 16-inch velgen en krijgt extra pit door de stijlvolle Jet Black Mica spiegelkappen en de achterste zijruiten en achterruit zijn donker getint (privacy glass). Om extra ontspannen van dit moois te kunnen genieten, wordt u verwend met parkeersensoren achter, stoelverwarming en automatisch inschakelende verlichting en ruitenwissers. Als klap op de vuurpijl vindt u centraal in de middenconsole het volledig geïntegreerde JVC multimediasysteem, voorzien van een hoogwaardige Bluetooth carkit, Apple CarPlay en een kleuren Touch screen.

Extra op deze auto: Dakspoiler in carrosseriekleur, trekhaak, zo goed als nieuwe All Season banden en de lichtmetalen velgen zijn in gunmetal metallic gespoten.

Historie: Deze bijzondere Mazda2 is in januari 2014 nieuw in Nederland afgeleverd en heeft sindsdien maar twee eigenaren gehad. De auto is altijd punctueel onderhouden (Mazda digitale service uitdraai en CarFax beschikbaar)

Extra op de Hanabi Special Edition:
• 16-inch lichtmetalen velgen
• Parkeersensoren achter
• Jet Black Mica spiegelkappen
• Geïntegreerd JVC Multimedia-navigatiesysteem, voorzien van:
– Touchscreen kleurenscherm
– Bluetooth carkit met telefoonboek-synchronisatie
– USB-aansluiting
• Stoelverwarming vóór
• Elektrisch bedienbare ramen voor en achter
• Regen- en lichtsensor
• Achterste zijruiten en achterruit donker getint (privacy glass)
• Hanabi stoelbekleding met rood stiksel

Overige uitrusting: Elektronische remkrachtverdeling (EBD), portiergrepen in carrosseriekleur, buitenspiegels elektrisch inklapbaar en verwarmbaar.

Technische gegevens: Max. koppel 121Nm bij 3.500tpm, Acceleratie 0-100 km/u 13,6sec., Topsnelheid 172 km/u. Lengte 3.920mm, breedte 1.695mm, hoogte 1.475mm.

* Deze advertentie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, er kunnen geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van opties of accessoires. Wij vragen aan u, de voor uw aanschaf-beslissende zaken vooraf te controleren op aanwezigheid.

Welkom bij ’t Jan Scholten Team!

Wij zien autorijden als avontuur – een ervaring die je vrijheid geeft. Sinds 1968 geloven wij hierin en dit uiten we door ons als full service autobedrijf te focussen op elke stap in het realiseren van uw stukje vrijheid. Zodat u – net als wij – onbezorgd kunt genieten van het autorijden.

Door de jaren heen heeft ’t Jan Scholten Team zich ontwikkeld tot een betrouwbare partner voor zowel de levering als het onderhoud van nieuwe en gebruikte auto’s. Na 20 jaar het Mazda-Dealerschap te hebben gevoerd hebben wij ons verder gespecialiseerd in het merk Mazda waarbij vooral onze Mazda MX-5 know-how absoluut uniek is. Ook zijn wij Certified US Car Dealer voor de merken Ford USA en Dodge RAM pick-ups.

Onze liefde voor bijzondere auto’s komt nog meer tot uiting door het assortiment Ford Mustangs dat wij op voorraad hebben. Dit zorgt ervoor dat er altijd een unieke mix is tussen Japanse en Amerikaanse auto’s in onze showroom te Almelo.

Snelheid en flexibiliteit in communicatie en bij reparatie zijn tegenwoordig onmisbaar – maar in een wereld waarin zaken steeds vluchtiger gaan willen wij graag onze persoonlijke benadering en service richting u als klant behouden. Hierbij staat (wederzijds) vertrouwen hoog in het vaandel. We merken dagelijks dat dit vertrouwen ervoor zorgt dat zaken een stuk makkelijker gaan voor zowel u als ons. Daarom proberen wij als autobedrijf een relatie te creëeren die niet ophoudt bij aankoop maar juist is gefocust op de lange termijn.

Graag tot ziens in Almelo. Wij verheugen ons op uw komst!

Technisch

Aantal versnellingen 5
Vermogen 86 pk
Aantal cilinders 4
Cilinderinhoud 1349cc
Topsnelheid 172 km/h
Gewicht 935 kg
Trekgewicht 900 kg
Wielbasis 249 cm
Lengte 392 cm
Breedte 170 cm
Hoogte 148 cm

Opties

Exterieur
Parkeersensor achter mistlampen voor Achterspoiler Trekhaak Lichtmetalen velgen 16inch Buitenspiegels in carrosseriekleur Buitenspiegels elektrisch verstelbaar Elektronische remkrachtverdeling Buitenspiegels elektrisch inklapbaar Buitenspiegels verwarmbaar Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening Dimlichten automatisch
Infotainment
Bluetooth telefoonvoorbereiding Navigatiesysteem Multimedia systeem Stuurwiel multifunctioneel
Interieur
Voorstoelen verwarmd Airco (automatisch) Stuur verstelbaar Elektrische ramen achter Rokersvrije auto Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar Lederen stuurwiel en versnellingspook Achterbank in delen neerklapbaar Stuurbekrachtiging Elektrische ramen voor
Veiligheid
Elektronisch Stabiliteits Programma Airbag(s) side voor Alarm klasse 1(startblokkering) Anti doorSlip Regeling Airbag passagier Airbag bestuurder Airbag(s) hoofd achter Airbag(s) hoofd voor Anti Blokkeer Systeem
Overige
Getint glas warmtewerend

Milieu

EnergielabelB
Verbruik (gemiddeld) 5 liter per 100km
Verbruik (snelweg) 4.3 liter per 100km
CO2 uitstoot 115 gram per kilometer

Neem contact op

Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Henry Scholten
Bel mij gerust voor persoonlijk advies
0546 - 817 095
NL
Totaal Op aanvraag
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Totaal Op aanvraag