Mazda MX-5

NA Roadster 1.6i Miata Classic Label 12 Maanden Bovag Garantie

Bijzondere opties

  • JS-TEAM CLASSIC LABEL - 6 MAANDEN BOVAG GARANTIE
  • Getint glas warmtewerend
  • Lichtmetalen velgen
  • Elektrische ramen voor
  • Stuurbekrachtiging
  • Cruise control
  • Airbag bestuurder

Alles over de auto

Over de Mazda MX-5

Kilometerstand 148.398 km
Bouwjaar 1990
Kleur rood
Interieurkleur Zwart
Bekleding Stof
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Benzine
Carrosserievorm Cabriolet
Aantal deuren 2
Aantal zitplaatsen 2
APK geldig tot 28 maart 2024
Bovag garantie 12
Onderhoudsboekje ja
BTW/Marge marge
Kenteken 72-JP-PD

VERKOOPPRIJS IS INCLUSIEF RIJKLAARMAAKKOSTEN EN 12 MAANDEN BOVAG GARANTIE

Meer foto's zien? Bezoek ook de website van ons bedrijf op www.jsteam.nl

DIT BETREFT EEN MAZDA MX-5 MET HET JS-TEAM CLASSIC LABEL: Een klassieke MX-5 uit de eerste serie (NA Model) die door ons bedrijf met veel zorg weer in zo optimaal mogelijke conditie is gebracht. Er is o.a. groot onderhoud uitgevoerd (specificatie beschikbaar), de auto is van binnen en van buiten volledig gereconditioneerd. Hierdoor kunt u met alle vertrouwen in deze MX-5 stappen want hij is weer klaar voor jarenlang rijplezier.

Om het plaatje helemaal perfect te maken hebben wij de gehele carrosserie opnieuw laten behandelen en over laten spuiten met hoogglans twee componenten lak in de originele Classic Red fabriekskleur. Hierdoor is deze bijzondere MX-5 weer in vrijwel nieuwstaat gebracht.

Het gaat hier om een Mazda MX-5 Miata USA versie met de krachtige 1.6i motor met 115PK en cruise control. Auto is nog helemaal in originele staat en de onderhoudshistorie is aanwezig (Boekjes, CarFax en dikke map met facturen ter inzage).

Extra op deze auto: Zo goed als nieuwe softtop van Sonnenland stof met glazen achterruit, Pioneer DEH-4700MP Soundsystem met Radio/CD/MP3-speler, chromen omlijstingen rondom de bediening van de verwarming en rondom de ventilatieroosters, chromen knop voor de bediening van de kachelblower en 14inch Ronal Classic lichtmetalen velgen met 185/60 banden.

Historie: Deze MX-5 is in augustus 1990 meteen toen hij nieuw was vanuit de USA naar Duitsland geimporteerd. In juni 2002 is de auto naar Nederland gekomen en afgeleverd aan de eerste Nederlandse eigenaresse. Deze mevrouw heeft de auto bij ons bedrijf ingeruild op een jongere Mazda MX-5. U wordt dus pas de tweede Nederlandse eigenaar van deze fraaie Mazda MX-5. Er is door de vorige eigenaresse niets bespaard op het onderhoud en dat is te zien aan de dikke map met garage- en onderhoudsfacturen die bij de auto zit.

Extra uitrusting van deze Miata USA: Stuurbekrachtiging, airbag, cruise control en een met leder bekleed airbag stuurwiel.

Leuke details van de Miata USA versie: Op diverse plaatwerkdelen zitten nog de originele stickers met het chassisnummer dus dit is nog het – af fabriek – plaatwerk. Afgelezen km-stand is in mijlen.

VIN-Number: JM1NA3515L0142483

* Deze advertentie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, er kunnen geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van opties of accessoires. Wij vragen aan u, de voor uw aanschaf-beslissende zaken vooraf te controleren op aanwezigheid.

Welkom bij ’t Jan Scholten Team!

Wij zien autorijden als avontuur – een ervaring die je vrijheid geeft. Sinds 1968 geloven wij hierin en dit uiten we door ons als full service autobedrijf te focussen op elke stap in het realiseren van uw stukje vrijheid. Zodat u – net als wij – onbezorgd kunt genieten van het autorijden.

Door de jaren heen heeft ’t Jan Scholten Team zich ontwikkeld tot een betrouwbare partner voor zowel de levering als het onderhoud van nieuwe en gebruikte auto’s. Na 20 jaar het Mazda-Dealerschap te hebben gevoerd hebben wij ons verder gespecialiseerd in het merk Mazda waarbij vooral onze Mazda MX-5 know-how absoluut uniek is. Ook zijn wij Certified US Car Dealer voor de merken Ford USA en Dodge RAM pick-ups.

Onze liefde voor bijzondere auto’s komt nog meer tot uiting door het assortiment Ford Mustangs dat wij op voorraad hebben. Dit zorgt ervoor dat er altijd een unieke mix is tussen Japanse en Amerikaanse auto’s in onze showroom te Almelo.

Snelheid en flexibiliteit in communicatie en bij reparatie zijn tegenwoordig onmisbaar – maar in een wereld waarin zaken steeds vluchtiger gaan willen wij graag onze persoonlijke benadering en service richting u als klant behouden. Hierbij staat (wederzijds) vertrouwen hoog in het vaandel. We merken dagelijks dat dit vertrouwen ervoor zorgt dat zaken een stuk makkelijker gaan voor zowel u als ons. Daarom proberen wij als autobedrijf een relatie te creëeren die niet ophoudt bij aankoop maar juist is gefocust op de lange termijn.

Graag tot ziens in Almelo. Wij verheugen ons op uw komst!

Technisch

Aantal versnellingen 5
Vermogen 116 pk
Aantal cilinders 4
Cilinderinhoud 1598cc
Topsnelheid 195 km/h
Gewicht 950 kg
Trekgewicht 700 kg
Wielbasis 227 cm

Opties

Overige
JS-TEAM CLASSIC LABEL - 6 MAANDEN BOVAG GARANTIE Getint glas warmtewerend
Exterieur
Lichtmetalen velgen
Interieur
Elektrische ramen voor Stuurbekrachtiging Cruise control Lederen stuurwiel Rokersvrije auto
Veiligheid
Airbag bestuurder Alarm klasse 1(startblokkering) Derde remlicht

Milieu

Energielabel

Neem contact op

Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Stef Ligtenberg
Bel mij gerust voor persoonlijk advies
0546 - 817 095
NL
Totaal € 13.950
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Totaal € 13.950