Mazda MX-5

NC Roadster Coupe 2.0i Karai Nr. 142/200 160PK Airco Bose Xenon Recaro Cruise

Bijzondere opties

  • Cruise control
  • Airco (automatisch)
  • xenon koplampen
  • Audio installatie premium
  • Lichtmetalen velgen 17"
  • Lederen bekleding
  • Gelimiteerd slipdifferentieel
  • Bluetooth telefoonvoorbereiding
  • mistlampen voor

Alles over de auto

Over de Mazda MX-5

Kilometerstand 126.723 km
Bouwjaar 2011
Kleur groen
Interieurkleur Zwart
Bekleding Half leder / alcantara
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Benzine
Carrosserievorm Cabriolet
Aantal deuren 2
Aantal zitplaatsen 2
Bovag garantie 12
Onderhoudsboekje ja
BTW/Marge marge
Kenteken S-978-JR
Wegenbelasting € 125 tot € 141 per kwartaal

VERKOOPPRIJS IS INCLUSIEF RIJKLAARMAAKKOSTEN EN 12 MAANDEN BOVAG GARANTIE

Meer foto's zien? Bezoek ook de website van ons bedrijf op www.jsteam.nl

Van liefhebber - voor liefhebber: Extreem zeldzame Mazda MX-5 Roadster Coupe 2.0i Karai Limited Edition MET ELEKTRISCHE NEERKLAPBARE HARDTOP waarvan er slechts 200 exemplaren zijn geleverd. Alle auto's zijn genummerd middels een typeplaatje in het interieur (dit is nummer 142 uit de serie).

Extra op de Karai: Badge met het serienummer op de middenarmsteun, Roadster Coupe dak en buitenspiegels in hoogglans zwart gespoten, omlijsting grille en mistlampranden ook in zwart uitgevoerd, 17inch Brock lichtmetalen velgen in hoogglans zwart met 205/45 banden, Recaro sportstoelen in zwart leder en suède uitgevoerd en voorzien van 5-standen stoelverwarming, afwerking roll-bar, dashboardstrip en stuurwiel in piano black, aluminium voetpedalen, Bose Soundsysteem met 6-CD/MP3 wisselaar, iPod/USB aansluiting, 7 luidsprekers en een spraak gestuurd Bluetooth systeem.

Historie: Deze auto is nieuw in Duitsland geleverd en wij hebben deze bijzondere Mazda MX-5 nu naar Nederland kunnen halen. Het onderhoud heeft altijd punctueel plaatsgevonden bij de plaatselijke Duitse Mazda dealer (Mazda digitaal schema en een dik pak facturen ter inzage). Wij hebben de auto nu de volledige onderhoudsbeurt gegeven en voorzien van vier nieuwe banden.

Overige uitrusting: Cruise control met stuurwielbediening, Xenon verlichting, automatische airconditioning (climate control), Limited-slipdifferentieel (LSD), stuurwiel en pookknop met leder bekleed, pookknop met ring in chrome-look, speakerringen en portiergrepen interieur in aluminium look, ventilatieroosters met aluminium accenten, aluminium omranding meters instrumentenpaneel, Dynamic Stability Control (DSC), Traction Control System (TCS), elektrisch te ontgrendelen kofferklep, RVS instaplijsten met MX-5 logo, windscherm en een dubbel uitlaatsysteem.

* Deze advertentie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, er kunnen geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van opties of accessoires. Wij vragen aan u, de voor uw aanschaf-beslissende zaken vooraf te controleren op aanwezigheid.

Welkom bij ’t Jan Scholten Team!

Wij zien autorijden als avontuur – een ervaring die je vrijheid geeft. Sinds 1968 geloven wij hierin en dit uiten we door ons als full service autobedrijf te focussen op elke stap in het realiseren van uw stukje vrijheid. Zodat u – net als wij – onbezorgd kunt genieten van het autorijden.

Door de jaren heen heeft ’t Jan Scholten Team zich ontwikkeld tot een betrouwbare partner voor zowel de levering als het onderhoud van nieuwe en gebruikte auto’s. Na 20 jaar het Mazda-Dealerschap te hebben gevoerd hebben wij ons verder gespecialiseerd in het merk Mazda waarbij vooral onze Mazda MX-5 know-how absoluut uniek is. Ook zijn wij Certified US Car Dealer voor de merken Ford USA en Dodge RAM pick-ups.

Onze liefde voor bijzondere auto’s komt nog meer tot uiting door het assortiment Ford Mustangs dat wij op voorraad hebben. Dit zorgt ervoor dat er altijd een unieke mix is tussen Japanse en Amerikaanse auto’s in onze showroom te Almelo.

Snelheid en flexibiliteit in communicatie en bij reparatie zijn tegenwoordig onmisbaar – maar in een wereld waarin zaken steeds vluchtiger gaan willen wij graag onze persoonlijke benadering en service richting u als klant behouden. Hierbij staat (wederzijds) vertrouwen hoog in het vaandel. We merken dagelijks dat dit vertrouwen ervoor zorgt dat zaken een stuk makkelijker gaan voor zowel u als ons. Daarom proberen wij als autobedrijf een relatie te creëeren die niet ophoudt bij aankoop maar juist is gefocust op de lange termijn.

Graag tot ziens in Almelo. Wij verheugen ons op uw komst!

Technisch

Aantal versnellingen 6
Vermogen 160 pk
Aantal cilinders 4
Cilinderinhoud 1999cc
Topsnelheid 218 km/h
Gewicht 1.065 kg
Wielbasis 233 cm
Lengte 402 cm
Breedte 172 cm
Hoogte 126 cm

Opties

Interieur
Cruise control Airco (automatisch) Lederen bekleding Rokersvrije auto Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar Stuur verstelbaar Boordcomputer Windscherm Voorstoelen verwarmd Stuurbekrachtiging Lederen stuurwiel Elektrische ramen voor
Exterieur
xenon koplampen Lichtmetalen velgen 17" mistlampen voor Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar Metaalkleur Elektronische remkrachtverdeling Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening koplampreiniging
Infotainment
Audio installatie premium Bluetooth telefoonvoorbereiding Cd-wisselaar Stuurwiel multifunctioneel
Overige
Gelimiteerd slipdifferentieel Getint glas warmtewerend
Veiligheid
Elektronisch Stabiliteits Programma Airbag passagier Anti doorSlip Regeling Airbag(s) side voor Alarm klasse 1(startblokkering) Anti Blokkeer Systeem Airbag bestuurder

Milieu

EnergielabelE
Verbruik (gemiddeld) 7.8 liter per 100km
Verbruik (snelweg) 6.1 liter per 100km
CO2 uitstoot 181 gram per kilometer

Neem contact op

Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Stef Ligtenberg
Bel mij gerust voor persoonlijk advies
0546 - 817 095
NL
Totaal € 21.950
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Totaal € 21.950