Ford USA Explorer

3.0 V6 EcoBoost PHEV ST-Line 457PK AWD | 7-Persoons | Trekhaak | Panodak

Bijzondere opties

  • Lederen bekleding
  • Dakrails
  • LED dagrijverlichting
  • Navigatiesysteem full map
  • Elektrisch glazen panorama-dak
  • Cruise control adaptief met stop&go en stuurhulp
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Audio installatie premium
  • Airco (automatisch)
  • Rondomzicht camera
  • DAB ontvanger
  • Parkeer assistent
  • Trekhaak met afneembare kogel
  • Draadloze telefoonlader
  • Elektrisch bedienbare achterklep met sensorsturing
  • Airco separaat achter
  • Lichtmetalen velgen 20"

Alles over de auto

Over de Ford USA Explorer

Kilometerstand 3.593 km
Bouwjaar 2022
Kleur grijs
Interieurkleur Zwart
Bekleding Leder
Transmissie Automaat
Brandstof Hybride
Carrosserievorm SUV
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 7
APK geldig tot 28 oktober 2026
Fabrieksgarantie 28 oktober 2027
Onderhoudsboekje ja
BTW/Marge BTW
Kenteken R-228-NV
Wegenbelasting € 407 tot € 463 per kwartaal

DEZE FORD EXPLORER IS REEDS VERKOCHT - DE GENOEMDE VERKOOPPRIJS IS INCLUSIEF RIJKLAARMAAKKOSTEN, METALLIC LAK, AFNEEMBARE TREKHAAK MET 13-POLIGE AANSLUITING, HOOGGLANS ZWARTE VELGEN EN RESTERENDE FABRIEKSGARANTIE TOT OKTOBER 2027.

BETREFT DEMONSTRATIEAUTO - Prijsopbouw: Auto 86.995,-, kosten rijklaar maken 1.350,-, premium metaallak: Carbonized Grey 1.575,-, afneembare trekhaak met 13-polige stekker en 2500kg trekgewicht 1.275,-, Rubberen bagagemat 79,-, originele Ford lichtmetalen velgen in hoogglans zwart gespoten 800,-, Ford Protect Verlengde Garantieverzekering 2+3 jaar / max. 100.000 km 969,-. Totaalprijs rijklaar 93.043,- minus 5.093,- demokorting = 87.950,- rijklaar (prijzen zijn in euros en inclusief btw).

De originele Ford lichtmetalen velgen zijn in hoogglans zwart gespoten zodat deze matchen met de raamomlijstingen, sierlijsten onderaan de deuren en onderaan de bumpers, buitenspiegels en Explorer logo's.

Wat een ruimte en wat een comfort biedt deze 7-persoons Ford Explorer Plug-In Hybrid SUV automaat. Hij is uitgevoerd met een krachtige 3.0 V6 benzinemotor gecombineerd met geavanceerde elektrische technologie die moeiteloze prestaties samen laat gaan met een uitstekende brandstofefficiency en actieradius. Samen bieden ze ongekende prestaties en een vrijwel direct koppel, wat gepaard gaat met extra vertrouwen over grote afstanden. De Explorer Plug-in Hybrid accu's kunnen eenvoudig via een conventioneel stopcontact thuis, via een wandlader of via een publiek laadstation opgeladen worden. En rijden in de geheel elektrische modus biedt de meest geruisloze en soepele rijervaring.

Door de combinatie van geavanceerde elektrische hybride technologie met een ruimtelijk en luxe interieur, worden schoonheid en moeiteloze prestaties naar een geheel nieuw niveau getild. De Explorer Plug-in Hybrid biedt, door zijn combinatie van sportiviteit, stijl en karakter een aantrekkelijke mix van een gewaagd en solide ontwerp, dynamiek en verfijning. Allemaal verbeterd door state-of-the-art technieken die ontwikkeld zijn om ervoor te zorgen dat je veilig blijft, connected bent en vermaakt wordt.

Het intelligente All-Wheel Drive systeem van de Ford Explorer Plug-in Hybrid is ontworpen voor praktisch elk avontuur dat je op weg tegenkomt. Met zeven selecteerbare rijfuncties binnen handbereik kan hij vrijwel alle rijomstandigheden en terreinen met gemak de baas. Het indrukwekkende trekvermogen van 2.500 kg in combinatie met het hoge koppel van de hybride aandrijflijn levert genoeg kracht om boten, aanhangwagens of uitrusting te vervoeren, zodat je geen hobby meer hoeft te laten liggen.

Het veelzijdige interieur van deze Explorer Plug-in Hybrid is ontworpen om de eisen van de meest avontuurlijke eigenaar te overtreffen. Met zeven volwaardige stoelen en volop bagageruimte is er ruimte voor alles en iedereen. De stoelen van de tweede zitrij beschikken over rughoekverstelling en kunnen in lengterichting versteld en voorwaarts verschoven worden voor eenvoudige toegang tot de derde zitrij. De derde zitrij zelf biedt voldoende zitplaats met nog volop ruimte over voor bagage – er kunnen nog met gemak twee sets golfclubs ingeladen worden, zelfs met alle stoelen op hun plek. Met de elektrisch opklapbare Easy Fold stoelen kunnen de tweede en derde zitrij middels een druk op een knop neerklappen en wordt er ruimte verkregen die 2.140 mm lang en op het smalste punt 1.222 mm breed is. Het maximale bagagevolume is 2.274 liter. Om inladen nog makkelijker te maken, beschikt de Explorer standaard over een handsfree achterklep.

Het uit twee panelen bestaande panoramadak van de Explorer laat het zonlicht overal binnen, waar in de auto je ook zit. De elektrisch bedienbare dakpanelen kunnen geopend worden om frisse lucht naar binnen te laten en de geïntegreerde schermen en het UV-werend glas beschermen het interieur tegen direct zonlicht.

Verder is er standaard een Noise Cancellation systeem aanwezig waarmee ongewenste weggeluiden en weggeruis onderdrukt worden, zodat het gesprek met je familie en vrienden op alle drie de zitrijen rustig kan worden voortgezet, wat de Explorer tot een van de meest geruisloze voertuigen ooit maakt.

De Explorer Plug-in Hybrid biedt een reeks functies om elke rit nog makkelijker en plezieriger te maken. Het LCD-instrumentenpaneel (standaard) kan een grote hoeveelheid informatie ontvangen voor de weergave van eenvoudig afleesbare dynamische afbeeldingen en aanwijzingen, zoals snelheidsmeter, brandstofindicatie en acculaadtoestand. Het maakt gebruik van grafische 3D-animaties om diverse gegevens weer te geven, afhankelijk van welke van de zeven rijfuncties er in het Terrain Management System geselecteerd is. De draadloze, in de middenconsole geïntegeerde oplader
maakt het mogelijk compatibele mobiele apparaten op te laden zonder dat hiervoor kabels nodig zijn. De nieuwe 10-traps automatische transmissie wordt bediend via een draaiknop waarmee eenvoudig de gewenste rijstand geselecteerd kan worden. Daarbij levert het ontwerp van de knop meer interieur- en opbergruimte op.

Het op deze Explorer aanwezige Ford SYNC 3 systeem integreert naadloos met je smartphone om moeiteloos te communiceren en navigeren. Je bedient SYNC-compatible apps via AppLink, Apple Car Play en Android Auto kan je bedienen via het kleuren touchscreen scherm, alsof het je smartphone is. Via het touchscreen of met eenvoudige spraakcommando's kun je bellen, tekstberichten schrijven of afluisteren en je muziek en navigatie bedienen.

Met de FordPass app haal je het maximale uit je verbinding met je Explorer. Van slimme bediening op afstand, tot informatie over de status van je Explorer, de FordPass geeft je toegang tot nog meer functies via je smartphone. Je kunt de auto op afstand vergrendelen of ontgrendelen, waar je ook bent. Starten op afstand zorgt dat je Explorer alvast koelt op warme dagen of opwarmt op koude dagen.

Het B&O Sound System in deze Ford Explorer is de ideale partner voor je. Welke muzikale smaak je ook hebt, het geluid verdient te klinken zoals de artiesten het hebben bedoeld. En het opwindende 1.000 watt Ford audiosysteem van B&O met 14 luidsprekers biedt precies dat, exclusief ontworpen en exact afgestemd op de Explorer. De dab-ontvanger zorgt daarnaast voor een ruime keuze uit digitale radiozenders en een kristalheldere geluidsweergave.

De ST-Line voorstoelen beschikken over 10-voudige elektrische stoelverstelling met drie programmeerbare geheugeninstellingen en een massagefunctie die vermoeide spieren in de benen en onderrug nieuwe kracht geeft door aanpassing van de stoelcontouren.

Adaptive Cruise Control met Stop & Go en Lane-Centering behoudt een comfortabele afstand tot het voorliggende voertuig en vermindert stress tijdens lange ritten door het voertuig in het midden van de rijbaan te houden. De 360 graden-camera voor de weergave van het voertuig van bovenaf gezien geeft hulp bij het manoeuvreren op plekken met weinig ruimte, het Blind Spot Information System waarschuwt voor voertuigen in uw blinde hoek en het Active Braking systeem remt automatisch in noodsituaties.

Afmetingen: Totale lengte (mm) 5049, Totale breedte met spiegels (mm) 2285, Totale breedte met ingeklapte spiegels (mm) 2107, Totale hoogte (max.) (met dakrails) (mm) 1778.

Technische gegevens: Maximum vermogen pk 457, Koppel Nm 825, Max. snelheid (km/uur) 230, 0-100 km/uur (sec.) 6, CO2- emissies (g/km) 71, Rijklaar gewicht (kg) 2541, Maximale kogeldruk (kg) 100, Max. aanhangergewicht geremd (kg) 2500.

* Deze advertentie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, er kunnen geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van opties of accessoires. Wij vragen aan u, de voor uw aanschaf-beslissende zaken vooraf te controleren op aanwezigheid.

Welkom bij ’t Jan Scholten Team!

Wij zien autorijden als avontuur – een ervaring die je vrijheid geeft. Sinds 1968 geloven wij hierin en dit uiten we door ons als full service autobedrijf te focussen op elke stap in het realiseren van uw stukje vrijheid. Zodat u – net als wij – onbezorgd kunt genieten van het autorijden.

Door de jaren heen heeft ’t Jan Scholten Team zich ontwikkeld tot een betrouwbare partner voor zowel de levering als het onderhoud van nieuwe en gebruikte auto’s. Na 20 jaar het Mazda-Dealerschap te hebben gevoerd hebben wij ons verder gespecialiseerd in het merk Mazda waarbij vooral onze Mazda MX-5 know-how absoluut uniek is. Ook zijn wij Certified US Car Dealer voor de merken Ford USA en Dodge RAM pick-ups.

Onze liefde voor bijzondere auto’s komt nog meer tot uiting door het assortiment Ford Mustangs dat wij op voorraad hebben. Dit zorgt ervoor dat er altijd een unieke mix is tussen Japanse en Amerikaanse auto’s in onze showroom te Almelo.

Snelheid en flexibiliteit in communicatie en bij reparatie zijn tegenwoordig onmisbaar – maar in een wereld waarin zaken steeds vluchtiger gaan willen wij graag onze persoonlijke benadering en service richting u als klant behouden. Hierbij staat (wederzijds) vertrouwen hoog in het vaandel. We merken dagelijks dat dit vertrouwen ervoor zorgt dat zaken een stuk makkelijker gaan voor zowel u als ons. Daarom proberen wij als autobedrijf een relatie te creëeren die niet ophoudt bij aankoop maar juist is gefocust op de lange termijn.

Graag tot ziens in Almelo. Wij verheugen ons op uw komst!

Technisch

Aantal versnellingen 10
Aantal cilinders 6
Cilinderinhoud 2999cc
Topsnelheid 230 km/h
Gewicht 2.441 kg
Trekgewicht 2.500 kg
Wielbasis 303 cm
Lengte 517 cm
Breedte 200 cm
Hoogte 178 cm

Opties

Interieur
Lederen bekleding Airco (automatisch) Airco separaat achter Binnenspiegel automatisch dimmend Elektrisch verstelbare stuurkolom Lendesteunen (verstelbaar) Regensensor Stoel ventilatie voor Voorstoelen verwarmd Elektrische ramen voor Elektrisch verstelb. bestuurdersstoel met geheugen Achterbank in delen neerklapbaar Elektrische ramen achter Stuur verstelbaar Elektrisch verstelbare passagiersstoel Achterbank verwarmd Armsteun voor Stuurwiel verwarmd Lederen stuurwiel Bagage-afdekhoes Achterbank elektrisch neerklapbaar Rokersvrije auto Keyless start
Exterieur
Dakrails LED dagrijverlichting Elektrisch glazen panorama-dak Parkeer assistent Trekhaak met afneembare kogel Lichtmetalen velgen 20" Dimlichten automatisch Parkeersensor achter Parkeersensor voor Premium kleur Buitenspiegels elektrisch inklapbaar Verwarmde voorruit LED achterlichten Camera voor Extra getint glas Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar LED koplampen Buitenspiegels elektr. met geheugen Zonnescherm zijruiten Keyless entry Elektronische remkrachtverdeling Buitenspiegels met verlichting Grootlichtassistent
Infotainment
Navigatiesysteem full map Audio installatie premium Rondomzicht camera DAB ontvanger WiFi voorbereiding Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth Stuurwiel multifunctioneel Spraakbediening Multimedia-voorbereiding
Overige
Cruise control adaptief met stop&go en stuurhulp Apple Carplay/Android Auto Draadloze telefoonlader Elektrisch bedienbare achterklep met sensorsturing Rijstrooksensor met correctie Schakelmogelijkheid aan stuurwiel LED mistlampen Volledig digitaal instrumentenpaneel Zijwind assistent Afdaal assistent Connected services Oplaadmogelijkheid Achteropkomend verkeer waarschuwing Uitparkeer waarschuwing
Veiligheid
Achteruitrijcamera bots waarschuwing systeem Elektronisch Stabiliteits Programma Alarm klasse 1(startblokkering) Autonomous Emergency Braking Airbag passagier Airbag(s) knie Airbag bestuurder Verkeersbord detectie Anti doorSlip Regeling Airbag(s) side voor Airbag(s) hoofd achter Hill hold functie Dodehoek detector Airbag(s) hoofd voor Bandenspanningscontrolesysteem Vermoeidheids herkenning Anti Blokkeer Systeem

Milieu

EnergielabelA
Verbruik (gemiddeld) 2.9 liter per 100km
CO2 uitstoot 66 gram per kilometer

Neem contact op

Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Henry Scholten
Bel mij gerust voor persoonlijk advies
0546 - 817 095
NL
Totaal Op aanvraag
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Totaal Op aanvraag