“Elke auto is weer maatwerk”

Wij houden net als u van duidelijkheid. Bovendien weten we dat elke onderhoudsbeurt of reparatie maatwerk is. Dus als u even rustig wilt overleggen wat de mogelijkheden zijn kunt u direct contact opnemen met onze chef-werkplaats Arjan Scholten. U kunt bellen of een mailtje sturen. Eerst nog wat meer weten over onze expertise, prijzen en manier van werken? Scroll dan een stukje dan naar beneden.

0546 – 817095       ·       a.scholten@jsteam.nl

U kunt ook direct online een afspraak inplannen. Hiervoor kunt u onderstaande planner gebruiken. Uw afspraak zal altijd persoonlijk bevestigd worden.

  Mazda expertise

  Wij sleutelen al aan Mazda’s sinds de start van ons dealerschap in 1985. Bovendien zijn wij ons steeds meer gaan specialiseren in de Mazda MX-5. Door deze zorgvuldig opgebouwde expertise kunnen wij in principe alles repareren of monteren wat u kunt bedenken. Dus ook voor wegligging en looks aanpassen of specifieke zaken bent u bij ons welkom!

  Verder vinden wij uitdaging in echte projecten! Naast ons reguliere werkplaatswerk maken wij tijd vrij om MX-5 NA’s uit de jaren ’90 weer te in volle glorie te restaureren.

   

  Ford USA en Dodge Ram

  Als Certified US Car Dealer hebben we alle uitleesapparatuur en technologie in onze werkplaats om uw Ford USA of Dodge Ram te onderhouden. Ook ondervinden wij dat een steeds groter percentage van de werkplaats is gericht op digitale (software-) vraagstukken. Daarom investeert ’t Jan Scholten Team jaarlijks in de meest up-to-date software zodat uw pick-up kan blijven doen waar u ‘m voor nodig heeft!

  Heeft u een (apart) probleem waar tot nu toe geen garage een oplossing voor had? Neem dan gerust contact op met ons.

   

  Gratis leenauto of elektrische fiets tijdens onderhoudsbeurt!

  Wanneer u uw auto voor onderhoud bij ons aanbiedt kunt u gebruik maken van een leenauto. Het gebruik van deze leenauto is gratis met uitzondering van de verreden brandstof. Ook hebben wij een tweetal elektrische leenfietsen beschikbaar waar u gebruik van kunt maken.

  Comfortabele wachtruimte of werkplek beschikbaar

  U kunt er ook voor kiezen om een kopje koffie te drinken en bij ons bedrijf op het onderhoud te wachten. Vanuit de met Wi-Fi voorziene wachtruimte heeft u zicht op de werkplaats en kunt u live zien wat er met uw auto gebeurd. Ook is er een kantoor beschikbaar om rustig te kunnen werken en op deze manier de wachttijd productief te besteden

   

   

   

  Onze specialismen

  MAZDA MX-5

  FORD USA

  Dodge RAM

  Laatste nieuws

  Nieuw binnen: Mazda CX-9 Grand Touring

  Welkom bij Club XXL. Ons nieuwste lid: een Mazda CX-9 Grand Touring van […]

  ’t Jan Scholten Team 50 jaar lid van BOVAG

  ’t Jan Scholten Team in Almelo viert dit jaar een wel heel […]

  Ram 1500 SLT – Lease deal

  Ram 1500 SLT Classic Night Edition Een gloednieuwe Ram 1500 SLT Classic […]