Welkom bij ’t Jan Scholten Team!

Wij zien autorijden als avontuur – een ervaring die je vrijheid geeft. Sinds 1968 geloven wij hierin en dit uiten we door ons als full service autobedrijf te focussen op elke stap in het realiseren van uw stukje vrijheid. Zodat u – net als wij – onbezorgd kunt genieten van het autorijden.

Door de jaren heen heeft ’t Jan Scholten Team zich ontwikkeld tot een betrouwbare partner voor zowel de levering als het onderhoud van nieuwe en gebruikte auto’s. Na 20 jaar het Mazda-Dealerschap te hebben gevoerd hebben wij ons verder gespecialiseerd in het merk Mazda waarbij vooral onze Mazda MX-5 know-how absoluut uniek is. Ook zijn wij Certified US Car Dealer voor de merken Ford USA en Dodge RAM pick-ups.

Onze liefde voor bijzondere auto’s komt nog meer tot uiting door het assortiment Ford Mustangs dat wij op voorraad hebben. Dit zorgt ervoor dat er altijd een unieke mix is tussen Japanse en Amerikaanse auto’s in onze showroom te Almelo.

Snelheid en flexibiliteit in communicatie en bij reparatie zijn tegenwoordig onmisbaar – maar in een wereld waarin zaken steeds vluchtiger gaan willen wij graag onze persoonlijke benadering en service richting u als klant behouden. Hierbij staat (wederzijds) vertrouwen hoog in het vaandel. We merken dagelijks dat dit vertrouwen ervoor zorgt dat zaken een stuk makkelijker gaan voor zowel u als ons. Daarom proberen wij als autobedrijf een relatie te creëeren die niet ophoudt bij de aankoop maar juist is gefocust op de lange termijn.

Graag tot ziens in Almelo. Wij verheugen ons op uw komst!

“Of je doet het goed, of je doet het niet”

Dit was hét levensmotto van onze initiator, Jan Scholten.

Kwaliteit en klantgerichtheid zijn gegoten in de fundering van dit bedrijf. Het begon echter allemaal op het asfalt… In de seventies gold ’t Jan Scholten Team als bevlogen rally-team dat van zich liet spreken bij Europese races. Hierbij ging het net zo goed om de (zware) rechtervoet en stuurmanskunsten van Jan Scholten als de snelheid van reparatie en de chemie binnen het team.

Tegenwoordig zetten zoons Henry en Arjan Scholten deze passie en traditie nog steeds voort samen met de rest van het Team. We delen allemaal het gevoel voor auto’s en wanneer we een project oppakken willen we het graag perfect afronden. Dit doen wij door veel oog voor detail te hebben en niets aan het toeval over te laten. Immers, we verkopen aan liefhebbers maar zijn dit zelf ook!

Meer weten over ons bedrijf?  Bekijk de volgende pagina’s ook!
Historie       ·       Expertise & Partners       ·      Klantervaringen

 

 

Onze specialismen

MAZDA MX-5

FORD USA

Dodge RAM

Laatste nieuws

Nieuw binnen: Mazda CX-9 Grand Touring

Welkom bij Club XXL. Ons nieuwste lid: een Mazda CX-9 Grand Touring van […]

’t Jan Scholten Team 50 jaar lid van BOVAG

’t Jan Scholten Team in Almelo viert dit jaar een wel heel […]

Ram 1500 SLT – Lease deal

Ram 1500 SLT Classic Night Edition Een gloednieuwe Ram 1500 SLT Classic […]