Ford USA Mustang

Convertible 3.7i V6 GT Premium 310PK Automaat

Bijzondere opties

  • Lichtmetalen velgen 18inch
  • Airco
  • Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel
  • Sport uitlaat
  • Bluetooth telefoonvoorbereiding
  • Windscherm
  • Cruise control
  • Elektrisch bedienbare kap
  • Lederen bekleding
  • Achterspoiler

Alles over de auto

Over de Ford USA Mustang

Kilometerstand 104.052 km
Bouwjaar 2010
Kleur zwart
Interieurkleur Zwart
Bekleding Leder
Transmissie Automaat
Brandstof Benzine
Carrosserievorm Cabriolet
Aantal deuren 2
Aantal zitplaatsen 4
Bovag garantie 12
Onderhoudsboekje ja
BTW/Marge marge
Kenteken 25-ZFG-7
Wegenbelasting € 241 tot € 264 per kwartaal

DEZE AUTO IS REEDS VERKOCHT - VERKOOPPRIJS IS INCLUSIEF NEDERLANDS KENTEKEN, BPM, RIJKLAARMAAKKOSTEN EN 12 MAANDEN BOVAG GARANTIE

Meer foto's zien? Bezoek ook de website van ons bedrijf op www.jsteam.nl

Wat een mooie looks heeft deze stoere Mustang Convertible. Met zijn Briljant Black Clearcoat lak in combinatie met de zwart lederen bekleding en de fraaie hoogglans gepolijste 18inch lichtmetalen velgen is het een echte eyecatcher.

De zuinige 3.7i V6 motor in deze Mustang heeft met zijn 310PK zelfs nog meer power dan de 8-cilinder motor van de vorige Mustang generatie. Daarnaast rijdt hij ook nog eens heerlijk soepel. Een echte cruiser.

Extra op deze auto: Wegklapbare windblokker, 18 inch aluminium Mustang velgen afgewerkt in hoogglans met 235/50 Michelin banden, achterklepspoiler, Sequential Tail Lamps (richtingaanwijzers knipperen van binnen naar buiten in de achterlichten) en een Borla uitlaatsysteem (heerlijke sound!).

Historie: Deze Mustang is op 21 mei 2010 nieuw geleverd in San Francisco Californië. In mei 2012 is de auto vanuit de USA naar Nederland gekomen en de auto heeft sindsdien maar 2 eigenaren gehad. De laatste eigenaar heeft de auto in januari 2021 bij ons bedrijf aangeschaft en hem daarna ook door ons bedrijf laten onderhouden. Hij heeft hem nu weer ingeruild op een jongere Ford Mustang Convertible. De auto is altijd schadevrij gebleven (USA Clean CarFax en diverse facturen van onderhoud aanwezig).

Deze Mustang is uitgevoerd met een elektrisch bedienbaar cabrio dak met glazen achterruit en achterruit verwarming en het optionele 401A pakket bestaande uit premium lederen stoelen in zwart, deurpanelen met leder bekleed, lederen stuurwiel en schakelpook, aluminium stuurwielspaken, aluminium handgreep automaat en een in donker aluminium afgewerkt dashboard.

Extra uitrusting op de Mustang GT: Shaker Audio systeem met radio-CD-MP3 speler met AUX- aansluiting en Bluetooth Audio-streaming, Ambient Lightning (interieurverlichting in meerdere kleuren in te stellen), aluminium instapdorpels met verlicht Mustang opschrift, aluminium sportpedalen en deurspeakers met chromen omranding.

Overige uitrusting: Achterspoiler en buitenspiegels in carrosseriekleur, automatische verlichting, 6-voudig elektrisch verstelbare bestuurdersstoel, strut-bar onder de motorkap en message center.

Technische gegevens: 0 tot 100km/h in 6.3 sec., topsnelheid 250 km/h. Afmetingen: Lengte 4778mm, breedte 1877mm, hoogte 1417mm.

* Deze advertentie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, er kunnen geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van opties of accessoires. Wij vragen aan u, de voor uw aanschaf-beslissende zaken vooraf te controleren op aanwezigheid.

Welkom bij ’t Jan Scholten Team!

Wij zien autorijden als avontuur – een ervaring die je vrijheid geeft. Sinds 1968 geloven wij hierin en dit uiten we door ons als full service autobedrijf te focussen op elke stap in het realiseren van uw stukje vrijheid. Zodat u – net als wij – onbezorgd kunt genieten van het autorijden.

Door de jaren heen heeft ’t Jan Scholten Team zich ontwikkeld tot een betrouwbare partner voor zowel de levering als het onderhoud van nieuwe en gebruikte auto’s. Na 20 jaar het Mazda-Dealerschap te hebben gevoerd hebben wij ons verder gespecialiseerd in het merk Mazda waarbij vooral onze Mazda MX-5 know-how absoluut uniek is. Ook zijn wij Certified US Car Dealer voor de merken Ford USA en Dodge RAM pick-ups.

Onze liefde voor bijzondere auto’s komt nog meer tot uiting door het assortiment Ford Mustangs dat wij op voorraad hebben. Dit zorgt ervoor dat er altijd een unieke mix is tussen Japanse en Amerikaanse auto’s in onze showroom te Almelo.

Snelheid en flexibiliteit in communicatie en bij reparatie zijn tegenwoordig onmisbaar – maar in een wereld waarin zaken steeds vluchtiger gaan willen wij graag onze persoonlijke benadering en service richting u als klant behouden. Hierbij staat (wederzijds) vertrouwen hoog in het vaandel. We merken dagelijks dat dit vertrouwen ervoor zorgt dat zaken een stuk makkelijker gaan voor zowel u als ons. Daarom proberen wij als autobedrijf een relatie te creëeren die niet ophoudt bij aankoop maar juist is gefocust op de lange termijn.

Graag tot ziens in Almelo. Wij verheugen ons op uw komst!

Technisch

Vermogen 310 pk
Aantal cilinders 6
Cilinderinhoud 3726cc
Topsnelheid 250 km/h
Gewicht 1.460 kg
Wielbasis 272 cm

Opties

Exterieur
Lichtmetalen velgen 18inch Sport uitlaat Elektrisch bedienbare kap Achterspoiler Buitenspiegels elektrisch verstelbaar LED achterlichten
Interieur
Airco Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel Windscherm Cruise control Lederen bekleding Elektrische ramen achter Stuur verstelbaar Armsteun voor Elektrische ramen voor Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar Rokersvrije auto Lederen stuurwiel Boordcomputer Lederen versnellingspook Stuurbekrachtiging
Infotainment
Bluetooth telefoonvoorbereiding Stuurwiel multifunctioneel Radio cd speler Audio installatie
Veiligheid
Alarm klasse 1(startblokkering) Airbag bestuurder Anti doorSlip Regeling Bandenspanningscontrolesysteem Airbag passagier Elektronisch Stabiliteits Programma Anti Blokkeer Systeem Airbag(s) side voor
Overige
Getint glas warmtewerend centrale vergrendeling met afstandsbediening

Milieu

EnergielabelG
Verbruik (gemiddeld) 10.5 liter per 100km
Verbruik (snelweg) 8 liter per 100km
CO2 uitstoot 262 gram per kilometer

Neem contact op

Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Stef Ligtenberg
Bel mij gerust voor persoonlijk advies
0546 - 817 095
NL
Totaal Op aanvraag
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Totaal Op aanvraag