Ford USA Mustang

Convertible 5.0i V8 California Special 435PK Magneride

Bijzondere opties

  • LED achterlichten
  • Multimedia systeem
  • Apple carplay
  • Subwoofer
  • Parkeersensor achter
  • Airco (automatisch)
  • Uitlaat sierstuk
  • Achteruitrijcamera
  • Android auto
  • Achterspoiler
  • GPS volgsysteem
  • Alarminstallatie SCM
  • Lichtmetalen velgen 19inch
  • Windscherm
  • Voorstoelen verwarmd
  • Lederen bekleding
  • Elektrisch verstelbare voorstoel(en)
  • Elektrisch bedienbare kap
  • Bluetooth telefoonvoorbereiding

Alles over de auto

Over de Ford USA Mustang

Kilometerstand 29.282 km
Bouwjaar 2017
Kleur grijs
Interieurkleur Zwart
Bekleding Leder
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Benzine
Carrosserievorm Cabriolet
Aantal deuren 2
Aantal zitplaatsen 4
APK geldig tot 28 februari 2025
Bovag garantie 12
Onderhoudsboekje ja
BTW/Marge marge
Kenteken XB-223-F
Wegenbelasting € 286 tot € 325 per kwartaal

DEZE AUTO IS REEDS VERKOCHT - VERKOOPPRIJS IS INCLUSIEF NEDERLANDS KENTEKEN, BPM, RIJKLAARMAAKKOSTEN EN 12 MAANDEN BOVAG GARANTIE

Deze stijlvolle Ford Mustang Convertible 5.0 V8 California Special met 435PK is nog zo goed als nieuw en voorzien van vele mooie opties. Hij is door de eerste Nederlandse eigenaar meegenomen uit de USA en de historie is aanwezig. De auto is alleen met mooi weer gebruikt en de onderhoudsbeurten zijn punctueel uitgevoerd (diverse facturen en CarFax aanwezig).

MET EEN VERMOGEN VAN 435PK DUURT DE SPRINT VAN 0 TOT 100 KMH SLECHTS 4.8 SECONDEN EN IS DE TOPSNELHEID 272 KMH.

De USA versie van de Mustang onderscheid zich van de Europese versie door de aanwezigheid van luchthappers in de motorkap, buitenspiegels met een sportievere vormgeving, het GT logo midden op de achterklep en de achterlichtunits zijn ook rood wanneer het licht niet brandt.

Deze zeldzame California Special Edition voegt daar nog een aantal unieke elementen aan toe zoals een front air splitter (grotere frontspoiler aan onderzijde voorbumper), unieke hoogglans zwarte grille, California Special opschriften op het dashboard, de remklauwen en op het GT logo op de achterklep, een subtiele striping op de motorkap en aan de onderzijde van de deuren, en achterklepspoiler en als laatste de unieke 19inch lichtmetalen velgen afgewerkt in zwart/zilver hoogglans die alleen op deze uitvoering leverbaar zijn. Er zijn zojuist vier nieuwe Michelin Pilot Sport-S banden in de maat 255/40-19 banden gemonteerd.

Op multimediagebied is de auto ook helemaal bij want hij is voorzien van het nieuwste Ford SYNC 3 Shaker Sound & Infotainment-systeem met 8 inch Touch- & Swipe screen dat naadloos integreert met je smartphone en tevens geschikt is voor Apple CarPlay en Android Auto, 2 USB aansluitingen, 13 speakers (inclusief subwoofer) en een versterker.

Inclusief Premium interieur bekleding bestaande uit: Met leder beklede middenarmsteun en middenconsole met accentstiksels, met leder en suède beklede voorstoelen en achterbank met kleuraccenten en unieke inzetstukken op de deurpanelen, instrumentenpaneel afgewerkt in Diamond Plate aluminium, Blind Spot Information System (BLIS): dodehoek-detectiesysteem, Rear Cross Traffic Alert (RCTA): waarschuwingssysteem voor kruisend verkeer bij achteruitrijden, geheugen functie voor de bestuurdersstoel, buitenspiegels en sfeerverlichting.

De op deze Mustang aanwezige optionele MagneRide adaptieve wielophanging monitort zichzelf en past zich duizenden keren per seconde aan om uitzonderlijke stabiliteit-, comfort- en controleniveaus te realiseren. Er zijn meerdere instellingen beschikbaar – Normal, Sport, Track en Snow/Wet – zodat je de rijeigenschappen altijd kunt aanpassen aan de wegomstandigheden en rijstijl. Daarnaast is ook het stuurgevoel nog naar wens aan te passen.

Verder nog voorzien van achteruitrijcamera, Ambient Lighting (sfeerverlichting interieur in diverse kleuren aan te passen), elektrisch verstelbare stoelen en spiegels met 3 geheugenstanden, stoelkoeling en stoelverwarming voor, instapdorpels met verlicht Mustang logo en Pony projectielampen in de buitenspiegels vormen het Pony embleem op de grond als de portieren geopend worden.

De Mustang is aangepast naar Europese eisen en is als laatste nog voorzien van een SCM goedgekeurd na-diefstal traceer systeem. Het mist achterlicht is netjes ingebouwd op de originele plaats in de achterbumper.

Het interieur van deze Mustang is afgewerkt met luxe materialen en er is nog steeds een perfecte mix van retro en modern aanwezig. Veel mooie en praktische details zoals de Push-Button start knop, de fraaie aluminium tuimelschakelaars en de aanvullende instrumenten voor vacuüm en oliedruk maken het plaatje helemaal compleet.

Afmetingen: Lengte 4.784 mm, 1.916 mm, hoogte 1.381 mm.

* Deze advertentie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, er kunnen geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van opties of accessoires. Wij vragen aan u, de voor uw aanschaf-beslissende zaken vooraf te controleren op aanwezigheid.

Welkom bij ’t Jan Scholten Team!

Wij zien autorijden als avontuur – een ervaring die je vrijheid geeft. Sinds 1968 geloven wij hierin en dit uiten we door ons als full service autobedrijf te focussen op elke stap in het realiseren van uw stukje vrijheid. Zodat u – net als wij – onbezorgd kunt genieten van het autorijden.

Door de jaren heen heeft ’t Jan Scholten Team zich ontwikkeld tot een betrouwbare partner voor zowel de levering als het onderhoud van nieuwe en gebruikte auto’s. Na 20 jaar het Mazda-Dealerschap te hebben gevoerd hebben wij ons verder gespecialiseerd in het merk Mazda waarbij vooral onze Mazda MX-5 know-how absoluut uniek is. Ook zijn wij Certified US Car Dealer voor de merken Ford USA en Dodge RAM pick-ups.

Onze liefde voor bijzondere auto’s komt nog meer tot uiting door het assortiment Ford Mustangs dat wij op voorraad hebben. Dit zorgt ervoor dat er altijd een unieke mix is tussen Japanse en Amerikaanse auto’s in onze showroom te Almelo.

Snelheid en flexibiliteit in communicatie en bij reparatie zijn tegenwoordig onmisbaar – maar in een wereld waarin zaken steeds vluchtiger gaan willen wij graag onze persoonlijke benadering en service richting u als klant behouden. Hierbij staat (wederzijds) vertrouwen hoog in het vaandel. We merken dagelijks dat dit vertrouwen ervoor zorgt dat zaken een stuk makkelijker gaan voor zowel u als ons. Daarom proberen wij als autobedrijf een relatie te creëeren die niet ophoudt bij aankoop maar juist is gefocust op de lange termijn.

Graag tot ziens in Almelo. Wij verheugen ons op uw komst!

Technisch

Aantal versnellingen 6
Vermogen 435 pk
Aantal cilinders 8
Cilinderinhoud 4951cc
Topsnelheid 272 km/h
Gewicht 1.769 kg
Wielbasis 272 cm

Opties

Exterieur
LED achterlichten Parkeersensor achter Uitlaat sierstuk Achterspoiler Lichtmetalen velgen 19inch Elektrisch bedienbare kap Mistlampen voor Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening Buitenspiegels elektrisch verstelbaar Dimlichten automatisch LED dagrijverlichting Keyless entry Buitenspiegels verwarmbaar
Infotainment
Multimedia systeem Apple carplay Subwoofer Android auto GPS volgsysteem Bluetooth telefoonvoorbereiding Stuurwiel multifunctioneel Audio installatie
Interieur
Airco (automatisch) Windscherm Voorstoelen verwarmd Lederen bekleding Elektrisch verstelbare voorstoel(en) Armsteun Elektrische ramen voor Boordcomputer Rokersvrije auto Cruise control Lederen stuurwiel Stuurbekrachtiging Elektrische ramen achter Stuur verstelbaar Keyless start Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Veiligheid
Achteruitrijcamera Elektronisch Stabiliteits Programma Airbag passagier Anti Blokkeer Systeem Airbag(s) gordijn Airbag bestuurder Bandenspanningscontrolesysteem Airbag(s) side voor Anti doorSlip Regeling
Overige
Alarminstallatie SCM LED mistlampen Getint glas warmtewerend Gelimiteerd slipdifferentieel

Milieu

EnergielabelG
Verbruik (gemiddeld) 11.2 liter per 100km
Verbruik (snelweg) 9.4 liter per 100km
CO2 uitstoot 318 gram per kilometer

Neem contact op

Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Stef Ligtenberg
Bel mij gerust voor persoonlijk advies
0546 - 817 095
NL
Totaal Op aanvraag
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Totaal Op aanvraag