Ford USA Mustang

Fastback 5.0i V8 GT 435PK Roush PerformanceStage 1 Upgrade

Bijzondere opties

  • Alarminstallatie SCM
  • Achteruitrijcamera
  • Airco
  • Bluetooth
  • Lichtmetalen velgen 18inch
  • Audioinstallatie met cd-speler

Alles over de auto

Over de Ford USA Mustang

Kilometerstand 44.477 km
Bouwjaar 2016
Kleur blauw
Interieurkleur Antraciet
Bekleding Stof
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Benzine
Carrosserievorm Coupé
Aantal deuren 2
Aantal zitplaatsen 4
APK geldig tot 22 november 2024
Bovag garantie 12
Onderhoudsboekje ja
BTW/Marge marge
Kenteken TT-299-H
Wegenbelasting € 263 tot € 298 per kwartaal

DEZE AUTO IS REEDS VERKOCHT - VERKOOPPRIJS IS INCLUSIEF NEDERLANDS KENTEKEN, BPM, RIJKLAARMAAKKOSTEN EN 12 MAANDEN BOVAG GARANTIE

Wij rijden met deze auto. Bezichtiging alleen op afspraak mogelijk.

Betreft een punctueel onderhouden Ford USA Mustang 5.0 V8 voorzien van een Roush Stage 1 Upgrade in de fraaie mica/metallic kleur Lightning Blue afkomstig van de eerste Nederlandse eigenaar die de auto heeft meegenomen uit de USA nadat hij daar een aantal jaren heeft gewoond en gewerkt.

Deze Mustang is altijd binnen gestald en alleen met mooi weer gebruikt. Ook is hij 100% schadevrij en nooit gebruikt voor verhuur. De nieuwprijs in 2016 van deze auto in Nederland was meer dan 115.000,- euro.

MET EEN VERMOGEN VAN 435PK DUURT DE SPRINT VAN 0 TOT 100 KMH SLECHTS 4.8 SECONDEN EN IS DE TOPSNELHEID 250 KMH.

De volledige historie vanaf de aankoop tot heden is aanwezig en de laatste onderhoudsbeurt is door ons bedrijf uitgevoerd (diverse facturen en CarFax ter inzage). Verderop in de tekst verteld de eigenaar ook zelf nog iets over de auto.

Extra op deze auto: Originele Ford Mustang "Over The Top" Racing Stripes, Roush Performance Stage 1 pakket bestaande verbeterde Roush uitlaat einddempers (Beschaafde maar pittige V8 sound!), Roush luchtfilter en Roush software.

Overige uitrusting: Ford SYNC 3 infotainmentsysteem met 4.2 inch screen dat naadloos integreert met je smartphone, Ford Audio Systeem met 6 speakers, achteruitrijcamera en 18 Inch aluminium Ford Mustang velgen afgewerkt in Gun-metal met zo goed als nieuwe 235/50 Pirelli High Performance banden.

De Mustang is aangepast naar Europese eisen en als laatste nog voorzien van een SCM gekeurd autoalarm met hellinghoek detectie en track & trace voertuigvolgsysteem.

De USA versie van de Mustang onderscheid zich van de Europese versie door de aanwezigheid van luchthappers in de motorkap, buitenspiegels met een sportievere vormgeving, het GT logo midden op de achterklep, de achterlichtunits zijn ook rood wanneer het licht niet brandt en knipperen sequentieel bij het inschakelen van het knipperlicht.

Het interieur van deze Mustang is afgewerkt met luxe materialen en er is nog steeds een perfecte mix van retro en modern aanwezig. Veel mooie en praktische details zoals de Push-Button start knop, de fraaie aluminium accenten maken het plaatje helemaal compleet.

Afmetingen: Lengte 4.784 mm, 1.916 mm, hoogte 1.381 mm.

Aanvullende info geschreven door de eerste- en enige eigenaar tot nu toe:

Zoals aangegeven heb ik zelf de auto nieuw gekocht bij All American Ford in Paramus waar we enkele jaren hebben gewoond toen ik in de VS werkte als Expat voor een Nederlands bedrijf.

Ik heb de auto ook bij Ford Paramus in onderhoud gehad en bij Ford Hackensack (in de buurt van Paramus) is er een Roush Stage 1 pakket geïnstalleerd. Dit pakket bestaat uit verbeterde Roush uitlaat einddempers, Roush luchtfilter en Roush software. Uiteraard zijn de originele onderdelen er nog gewoon bij.

De auto is bij mijn terugkeer naar Nederland in Oktober 2018 ingevoerd door SCM Rotterdam waarmee ik via het Expat verhuisbedrijf in contact ben gekomen. Ik heb de auto zelf afgeleverd bij het depot waar hij de container is ingegaan en na het invoeren door SCM heb ik de auto zelf weer opgehaald uit Schiedam bij SCM.

Vervolgens heb ik de auto in Nederland bij een Mustang Specialist laten onderhouden. Ik ben zelf aanwezig geweest bij elk onderhoud. Laatste onderhoudsbeurt was bij ongeveer 35000km en toen zijn er ook 4 nieuwe Pirelli P-Zero High Performance banden opgelegd. Rekeningen uiteraard beschikbaar.

Auto staat meestal (zeker bij felle zon en in de winter) binnen.

* Deze advertentie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, er kunnen geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van opties of accessoires. Wij vragen aan u, de voor uw aanschaf-beslissende zaken vooraf te controleren op aanwezigheid.

Welkom bij ’t Jan Scholten Team!

Wij zien autorijden als avontuur – een ervaring die je vrijheid geeft. Sinds 1968 geloven wij hierin en dit uiten we door ons als full service autobedrijf te focussen op elke stap in het realiseren van uw stukje vrijheid. Zodat u – net als wij – onbezorgd kunt genieten van het autorijden.

Door de jaren heen heeft ’t Jan Scholten Team zich ontwikkeld tot een betrouwbare partner voor zowel de levering als het onderhoud van nieuwe en gebruikte auto’s. Na 20 jaar het Mazda-Dealerschap te hebben gevoerd hebben wij ons verder gespecialiseerd in het merk Mazda waarbij vooral onze Mazda MX-5 know-how absoluut uniek is. Ook zijn wij Certified US Car Dealer voor de merken Ford USA en Dodge RAM pick-ups.

Onze liefde voor bijzondere auto’s komt nog meer tot uiting door het assortiment Ford Mustangs dat wij op voorraad hebben. Dit zorgt ervoor dat er altijd een unieke mix is tussen Japanse en Amerikaanse auto’s in onze showroom te Almelo.

Snelheid en flexibiliteit in communicatie en bij reparatie zijn tegenwoordig onmisbaar – maar in een wereld waarin zaken steeds vluchtiger gaan willen wij graag onze persoonlijke benadering en service richting u als klant behouden. Hierbij staat (wederzijds) vertrouwen hoog in het vaandel. We merken dagelijks dat dit vertrouwen ervoor zorgt dat zaken een stuk makkelijker gaan voor zowel u als ons. Daarom proberen wij als autobedrijf een relatie te creëeren die niet ophoudt bij aankoop maar juist is gefocust op de lange termijn.

Graag tot ziens in Almelo. Wij verheugen ons op uw komst!

Technisch

Aantal versnellingen 6
Vermogen 435 pk
Aantal cilinders 8
Cilinderinhoud 4951cc
Topsnelheid 250 km/h
Gewicht 1.726 kg
Wielbasis 272 cm

Opties

Overige
Alarminstallatie SCM Getint glas warmtewerend
Veiligheid
Achteruitrijcamera Airbag passagier Alarm klasse 1(startblokkering) Airbag(s) hoofd voor Airbag bestuurder Bandenspanningscontrolesysteem Airbag(s) knie Anti Blokkeer Systeem
Interieur
Airco Stuurbekrachtiging Aluminium interieur afwerking Boordcomputer Cruise control Rokersvrije auto Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel Keyless start Elektrische ramen voor Armsteun voor Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar Lederen stuurwiel
Infotainment
Bluetooth Audioinstallatie met cd-speler Stuurwiel multifunctioneel Spraakbediening Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Exterieur
Lichtmetalen velgen 18inch Mistlampen voor Metaalkleur Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening LED achterlichten Buitenspiegels elektrisch verstelbaar

Milieu

EnergielabelG
Verbruik (gemiddeld) 12.8 liter per 100km
CO2 uitstoot 321 gram per kilometer

Neem contact op

Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Stef Ligtenberg
Bel mij gerust voor persoonlijk advies
0546 - 817 095
NL
Totaal Op aanvraag
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Totaal Op aanvraag