Ford USA Mustang

Fastback 5.0i V8 GT Premium 460PK Automaat

Bijzondere opties

  • Elektrisch verstelbare voorstoel(en)
  • Android auto
  • Lichtmetalen velgen 18inch
  • Lederen bekleding
  • Achteruitrijcamera
  • Cruise control
  • Multimedia systeem
  • Bluetooth telefoonvoorbereiding
  • Parkeersensor achter
  • Apple carplay
  • Audio installatie
  • Achterspoiler
  • Airco (automatisch)

Alles over de auto

Over de Ford USA Mustang

Kilometerstand 15.125 km
Bouwjaar 2021
Kleur grijs
Interieurkleur Zwart
Bekleding Leder
Transmissie Automaat
Brandstof Benzine
Carrosserievorm Coupé
Aantal deuren 2
Aantal zitplaatsen 4
APK geldig tot 28 april 2025
Bovag garantie 12
Onderhoudsboekje ja
BTW/Marge marge
Kenteken P-366-JJ
Wegenbelasting € 263 tot € 298 per kwartaal

VERKOOPPRIJS IS INCLUSIEF NEDERLANDS KENTEKEN, BPM, RIJKLAARMAAKKOSTEN EN 12 MAANDEN BOVAG GARANTIE

Meer foto's zien? Bezoek ook de website van ons bedrijf op www.jsteam.nl

Zo goed als nieuwe Ford Mustang 5.0 V8 met 460PK Automaat van het 2021 facelift model met o.a. het nieuwere front, 18 inch wielen, achterklepspoiler en 10-traps automaat.

Deze unieke Muscle Car is door de eerste Nederlandse eigenaar meegenomen uit de USA en alleen bij mooi weer gebruikt. De rest van de tijd stond hij in de stalling onder een speciale pasvorm hoes (wordt meegeleverd). De auto heeft echt nog maar 15125km gereden, is 100% schadevrij en niet gebruikt voor verhuur. De nieuwprijs van deze auto in Nederland zou in 2021 meer dan 145.000,- euro zijn geweest.

MET EEN VERMOGEN VAN 460PK DUURT DE SPRINT VAN 0 TOT 100 KMH SLECHTS 4.4 SECONDEN EN IS DE TOPSNELHEID 250 KMH.

De volledige historie vanaf de aankoop tot heden is aanwezig (diverse facturen en CarFax ter inzage).

Inclusief Equipment Group 401A bestaande uit Ford SYNC 3 audio en infotainmentsysteem met 8 inch touchscreen dat naadloos integreert met je smartphone en tevens geschikt is voor AppLink, Apple CarPlay en Android Auto (het systeem beschikt tevens over 2 USB aansluitingen, 9 speakers en een versterker), Selecteerbare rijfuncties: Vier door de bestuurder te kiezen functies – Normal, Sport, Track en Snow/Wet – bepalen de gaskleprespons, de benodigde stuurkracht en de kalibratie van de stabiliteitscontrole passend bij verschillende rijomstandigheden, lederen bekleding, voorstoelen met verwarming en koeling, aluminium gas en rempedaal, ambient lighting (sfeerverlichting interieur in diverse kleuren aan te passen), instapdorpels met verlicht Mustang logo en Pony projectielampen in buitenspiegels vormen het embleem op de grond als de portieren geopend worden.

De Mustang is bij de import naar Nederland aangepast naar de Europese eisen en voorzien van een antidiefstal systeem met Track & Trace. Ook zijn de achterste zijramen en de achterruit extra donker getint.

Het interieur van deze Mustang is afgewerkt met luxe materialen en er is nog steeds een perfecte mix van retro en modern aanwezig. Veel mooie en praktische details zoals de Push-Button start knop en de fraaie aluminium tuimelschakelaars maken het plaatje helemaal compleet.

Afmetingen: Lengte 4.784 mm, 1.916 mm, hoogte 1.381 mm.

* Deze advertentie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, er kunnen geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van opties of accessoires. Wij vragen aan u, de voor uw aanschaf-beslissende zaken vooraf te controleren op aanwezigheid.

Welkom bij ’t Jan Scholten Team!

Wij zien autorijden als avontuur – een ervaring die je vrijheid geeft. Sinds 1968 geloven wij hierin en dit uiten we door ons als full service autobedrijf te focussen op elke stap in het realiseren van uw stukje vrijheid. Zodat u – net als wij – onbezorgd kunt genieten van het autorijden.

Door de jaren heen heeft ’t Jan Scholten Team zich ontwikkeld tot een betrouwbare partner voor zowel de levering als het onderhoud van nieuwe en gebruikte auto’s. Na 20 jaar het Mazda-Dealerschap te hebben gevoerd hebben wij ons verder gespecialiseerd in het merk Mazda waarbij vooral onze Mazda MX-5 know-how absoluut uniek is. Ook zijn wij Certified US Car Dealer voor de merken Ford USA en Dodge RAM pick-ups.

Onze liefde voor bijzondere auto’s komt nog meer tot uiting door het assortiment Ford Mustangs dat wij op voorraad hebben. Dit zorgt ervoor dat er altijd een unieke mix is tussen Japanse en Amerikaanse auto’s in onze showroom te Almelo.

Snelheid en flexibiliteit in communicatie en bij reparatie zijn tegenwoordig onmisbaar – maar in een wereld waarin zaken steeds vluchtiger gaan willen wij graag onze persoonlijke benadering en service richting u als klant behouden. Hierbij staat (wederzijds) vertrouwen hoog in het vaandel. We merken dagelijks dat dit vertrouwen ervoor zorgt dat zaken een stuk makkelijker gaan voor zowel u als ons. Daarom proberen wij als autobedrijf een relatie te creëeren die niet ophoudt bij aankoop maar juist is gefocust op de lange termijn.

Graag tot ziens in Almelo. Wij verheugen ons op uw komst!

Technisch

Aantal versnellingen 10
Vermogen 460 pk
Aantal cilinders 8
Cilinderinhoud 5000cc
Gewicht 1.689 kg

Opties

Interieur
Elektrisch verstelbare voorstoel(en) Lederen bekleding Cruise control Airco (automatisch) Keyless start Rokersvrije auto Lederen stuurwiel Voorstoelen verwarmd Elektrische ramen voor Binnenspiegel automatisch dimmend Armsteun Boordcomputer Stuurbekrachtiging Stuur verstelbaar Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Infotainment
Android auto Multimedia systeem Bluetooth telefoonvoorbereiding Apple carplay Audio installatie Stuurwiel multifunctioneel
Exterieur
Lichtmetalen velgen 18inch Parkeersensor achter Achterspoiler Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening Bandenspanningscontrole LED achterlichten Keyless entry Buitenspiegels elektrisch verstelbaar Buitenspiegels verwarmbaar Mistlampen voor
Veiligheid
Achteruitrijcamera Airbag passagier Airbag bestuurder Airbag(s) gordijn Anti Blokkeer Systeem Alarmsysteem
Overige
Getint glas warmtewerend

Milieu

EnergielabelG

Neem contact op

Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Stef Ligtenberg
Bel mij gerust voor persoonlijk advies
0546 - 817 095
NL
Totaal € 69.950
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Totaal € 69.950