Mazda MX-5

NA Roadster 1.6i Classic Label 12 Maanden Bovag Garantie

Bijzondere opties

  • Lichtmetalen velgen
  • Windscherm
  • Lederen bekleding
  • Audio installatie
  • Lederen stuurwiel

Alles over de auto

Over de Mazda MX-5

Kilometerstand 98.681 km
Bouwjaar 1996
Kleur blauw
Interieurkleur Zwart
Bekleding Half leder / alcantara
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Benzine
Carrosserievorm Cabriolet
Aantal deuren 2
Aantal zitplaatsen 2
Bovag garantie 12
Onderhoudsboekje ja
BTW/Marge marge
Kenteken NV-GV-32
Wegenbelasting € 102 tot € 115 per kwartaal

DEZE AUTO IS REEDS VERKOCHT - VERKOOPPRIJS IS INCLUSIEF RIJKLAARMAAKKOSTEN EN 12 MAANDEN BOVAG GARANTIE

DIT BETREFT EEN MAZDA MX-5 MET HET JS-TEAM CLASSIC LABEL: Een klassieke MX-5 uit de eerste serie (NA Model) die door ons bedrijf met veel zorg weer in zo optimaal mogelijke conditie is gebracht. Er is o.a. groot onderhoud uitgevoerd (specificatie beschikbaar) en de auto is van binnen en van buiten volledig gereconditioneerd. Hierdoor kunt u met alle vertrouwen in deze MX-5 stappen want hij is weer klaar voor jarenlang rijplezier.

Het gaat hier om een Mazda MX-5 1.6i 90PK Classic Edition uit de eerste serie in de zeldzame kleur Laguna Blue met nog maar 98679km op de teller. De auto is in vrijwel originele staat en de volledige historie is bij de auto aanwezig (CarFax, boekjes en diverse facturen ter inzage).

Historie: Deze MX-5 is op 3 april 1996 nieuw in Nederland afgeleverd en heeft sindsdien maar 3 particuliere eigenaren gehad. De auto is vrijwel alleen in de zomer buiten geweest en stond de rest van de tijd in de stalling.

Extra op deze auto: Robbins stoffen softtop met verwarmbare glazen achterruit, lederen Momo stuurwiel, originele fabrieks-stoelen in zwart leder met blauw alcantara van de MX-5 NB 10th Anniversary Edition, lederen versnellingspookhoes, classic style tellerplaten (originele tellerplaten aanwezig), Kenwood KDC-W4034 Soundsystem met radio/cd/wma/mp3 speler en RDS, extra instapverlichting in voetenruimte, wegklapbare windblokker, struttbar verstevigingsbalk onder de motorkap, design spatlapset achter in carrosseriekleur en een afneembaar bagagerek.

Verder nog voorzien van: Luxe kentekenplaathouder aan de voorzijde, originele 14inch lichtmetalen fabrieksvelgen met Dunlop Sport BluResponse 185/60 banden, een dwarsbalk achter de stoelen die zorgt voor extra stevigheid en de originele afdekhoes voor neergeklapt cabriodak.

VIN-Number: JMZNA18C200205917

* Deze advertentie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, er kunnen geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van opties of accessoires. Wij vragen aan u, de voor uw aanschaf-beslissende zaken vooraf te controleren op aanwezigheid.

Welkom bij ’t Jan Scholten Team!

Wij zien autorijden als avontuur – een ervaring die je vrijheid geeft. Sinds 1968 geloven wij hierin en dit uiten we door ons als full service autobedrijf te focussen op elke stap in het realiseren van uw stukje vrijheid. Zodat u – net als wij – onbezorgd kunt genieten van het autorijden.

Door de jaren heen heeft ’t Jan Scholten Team zich ontwikkeld tot een betrouwbare partner voor zowel de levering als het onderhoud van nieuwe en gebruikte auto’s. Na 20 jaar het Mazda-Dealerschap te hebben gevoerd hebben wij ons verder gespecialiseerd in het merk Mazda waarbij vooral onze Mazda MX-5 know-how absoluut uniek is. Ook zijn wij Certified US Car Dealer voor de merken Ford USA en Dodge RAM pick-ups.

Onze liefde voor bijzondere auto’s komt nog meer tot uiting door het assortiment Ford Mustangs dat wij op voorraad hebben. Dit zorgt ervoor dat er altijd een unieke mix is tussen Japanse en Amerikaanse auto’s in onze showroom te Almelo.

Snelheid en flexibiliteit in communicatie en bij reparatie zijn tegenwoordig onmisbaar – maar in een wereld waarin zaken steeds vluchtiger gaan willen wij graag onze persoonlijke benadering en service richting u als klant behouden. Hierbij staat (wederzijds) vertrouwen hoog in het vaandel. We merken dagelijks dat dit vertrouwen ervoor zorgt dat zaken een stuk makkelijker gaan voor zowel u als ons. Daarom proberen wij als autobedrijf een relatie te creëeren die niet ophoudt bij aankoop maar juist is gefocust op de lange termijn.

Graag tot ziens in Almelo. Wij verheugen ons op uw komst!

Technisch

Aantal versnellingen 5
Vermogen 90 pk
Aantal cilinders 4
Cilinderinhoud 1598cc
Topsnelheid 195 km/h
Gewicht 965 kg
Wielbasis 227 cm

Opties

Exterieur
Lichtmetalen velgen
Interieur
Windscherm Lederen bekleding Lederen stuurwiel Rokersvrije auto
Infotainment
Audio installatie Radio cd speler
Overige
Getint glas warmtewerend

Milieu

Energielabel

Neem contact op

Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Henry Scholten
Bel mij gerust voor persoonlijk advies
0546 - 817 095
NL
Totaal Op aanvraag
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Totaal Op aanvraag