Mazda MX-5

NC Roadster Coupe 2.0i GT-M Airco Bose Xenon Leder Cruise

Bijzondere opties

  • Airco (automatisch)
  • xenon koplampen
  • Gelimiteerd slipdifferentieel
  • Lederen bekleding
  • Cd-wisselaar
  • Lichtmetalen velgen 17"
  • Voorstoelen verwarmd
  • Windscherm
  • Cruise control
  • Bluetooth telefoonvoorbereiding
  • Audio installatie premium
  • Radio cd speler
  • mistlampen voor

Alles over de auto

Over de Mazda MX-5

Kilometerstand 25.869 km
Bouwjaar 2013
Kleur rood
Interieurkleur Zwart
Bekleding Leder
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Benzine
Carrosserievorm Cabriolet
Aantal deuren 2
Aantal zitplaatsen 2
Bovag garantie 12
Onderhoudsboekje ja
BTW/Marge marge
Kenteken R-328-SZ
Wegenbelasting € 120 tot € 135 per kwartaal

DEZE AUTO IS REEDS VERKOCHT - VERKOOPPRIJS IS INCLUSIEF RIJKLAARMAAKKOSTEN EN 12 MAANDEN BOVAG GARANTIE

Door liefhebber vertroetelde MX-5 Roadster Coupe met ELEKTRISCH BEDIENBARE HARDTOP, 160PK 2.0 motor en 6-versnellingen in de meest luxe GT-M voering in de zeldzame kleur True Red. De auto is afkomstig van de eerste eigenaar, heeft nog maar 25854km gereden en ziet er nog uit als een nieuwe auto. Echt geen smetje op te vinden, nergens!!

Extra op deze auto: Aluminium tankklep, achterspoiler met 3e remlicht, spoorverbredings-set, hogere plexiglas windblokker en dikkere Sebring RVS uitlaatsierstukken.

Historie: Auto is op 5 juni 2013 nieuw in Duitsland afgeleverd aan de eerste eigenaar die hem uitsluitend als seizoens-auto met mooi weer heeft gebruikt. De rest van de tijd stond hij in de garage gestald. Deze eerste eigenaar heeft hem nu weer ingeruild bij zijn Duitse Mazda-dealer en wij hebben de auto van deze Mazda-dealer overgenomen en naar Nederland gehaald. Ondanks de extreem lage km-stand heeft de eigenaar ieder jaar punctueel de volledige onderhoudsbeurt laten uitvoeren bij de Duitse Mazda-dealer (Mazda digitaal schema ter inzage).

Extra uitrusting alleen op GT-M uitvoering: Xenon verlichting, Bilstein schokdempers, veerpootbrug, Limited-slipdifferentieel (LSD), aluminium voetpedalen en 17inch Mazda lichtmetalen fabrieksvelgen met 205/45 banden.

Overige uitrusting: Automatische airconditioning (climate control), lederen stoelbekleding, stoelverwarming met vijf standen, Bose Soundsystem met radio/6-CD wisselaar, 7 luidsprekers en Bluetooth verbinding, cruise control met stuurwielbediening, roll-bar, speakerringen en portiergrepen interieur in zilver-look en een automatisch dimmende binnenspiegel.

Verder nog voorzien van: Piano black dashboardstrip, stuurwiel en pookknop met leder bekleed, ventilatieroosters met aluminium accenten, aluminium omranding meters instrumentenpaneel, Dynamic Stability Control (DSC), Traction Control System (TCS), elektrisch te ontgrendelen kofferklep, RVS instaplijsten met MX-5 logo, windscherm en een dubbel uitlaatsysteem.

* Deze advertentie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, er kunnen geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van opties of accessoires. Wij vragen aan u, de voor uw aanschaf-beslissende zaken vooraf te controleren op aanwezigheid.

Welkom bij ’t Jan Scholten Team!

Wij zien autorijden als avontuur – een ervaring die je vrijheid geeft. Sinds 1968 geloven wij hierin en dit uiten we door ons als full service autobedrijf te focussen op elke stap in het realiseren van uw stukje vrijheid. Zodat u – net als wij – onbezorgd kunt genieten van het autorijden.

Door de jaren heen heeft ’t Jan Scholten Team zich ontwikkeld tot een betrouwbare partner voor zowel de levering als het onderhoud van nieuwe en gebruikte auto’s. Na 20 jaar het Mazda-Dealerschap te hebben gevoerd hebben wij ons verder gespecialiseerd in het merk Mazda waarbij vooral onze Mazda MX-5 know-how absoluut uniek is. Ook zijn wij Certified US Car Dealer voor de merken Ford USA en Dodge RAM pick-ups.

Onze liefde voor bijzondere auto’s komt nog meer tot uiting door het assortiment Ford Mustangs dat wij op voorraad hebben. Dit zorgt ervoor dat er altijd een unieke mix is tussen Japanse en Amerikaanse auto’s in onze showroom te Almelo.

Snelheid en flexibiliteit in communicatie en bij reparatie zijn tegenwoordig onmisbaar – maar in een wereld waarin zaken steeds vluchtiger gaan willen wij graag onze persoonlijke benadering en service richting u als klant behouden. Hierbij staat (wederzijds) vertrouwen hoog in het vaandel. We merken dagelijks dat dit vertrouwen ervoor zorgt dat zaken een stuk makkelijker gaan voor zowel u als ons. Daarom proberen wij als autobedrijf een relatie te creëeren die niet ophoudt bij aankoop maar juist is gefocust op de lange termijn.

Graag tot ziens in Almelo. Wij verheugen ons op uw komst!

Technisch

Aantal versnellingen 6
Vermogen 160 pk
Aantal cilinders 4
Cilinderinhoud 1999cc
Topsnelheid 218 km/h
Gewicht 1.112 kg
Wielbasis 233 cm

Opties

Interieur
Airco (automatisch) Lederen bekleding Voorstoelen verwarmd Windscherm Cruise control Stuurbekrachtiging Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar Elektrische ramen voor Stuur verstelbaar Lederen versnellingspook Rokersvrije auto Lederen stuurwiel Boordcomputer
Exterieur
xenon koplampen Lichtmetalen velgen 17" mistlampen voor Chroom delen exterieur koplampreiniging Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening Elektronische remkrachtverdeling
Overige
Gelimiteerd slipdifferentieel Getint glas warmtewerend
Infotainment
Cd-wisselaar Bluetooth telefoonvoorbereiding Audio installatie premium Radio cd speler Stuurwiel multifunctioneel
Veiligheid
Elektronisch Stabiliteits Programma Alarm klasse 1(startblokkering) Airbag(s) side voor Airbag bestuurder Airbag passagier Anti Blokkeer Systeem Anti doorSlip Regeling

Milieu

EnergielabelE
Verbruik (gemiddeld) 7.6 liter per 100km
CO2 uitstoot 181 gram per kilometer

Neem contact op

Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Stef Ligtenberg
Bel mij gerust voor persoonlijk advies
0546 - 817 095
NL
Totaal Op aanvraag
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Totaal Op aanvraag