Mazda MX-5

ND RF 2.0 SkyActiv-G 160PK GT-Miata Bose Nappa Leder MazdaSpeed Bodykit Apple CarPlay

Bijzondere opties

  • Lederen bekleding
  • Multimedia-voorbereiding
  • LED dagrijverlichting
  • Airco (automatisch)
  • Android auto
  • Cruise control
  • Voorstoelen verwarmd
  • Audio installatie premium
  • Lichtmetalen velgen 17"
  • Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
  • Apple carplay
  • Navigatiesysteem

Alles over de auto

Over de Mazda MX-5

Kilometerstand 63.050 km
Bouwjaar 2018
Kleur rood
Interieurkleur Beige
Bekleding Leder
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Benzine
Carrosserievorm Cabriolet
Aantal deuren 2
Aantal zitplaatsen 2
APK geldig tot 14 april 2024
Bovag garantie 12
Onderhoudsboekje ja
BTW/Marge marge
Kenteken TG-399-F
Wegenbelasting € 79 tot € 88 per kwartaal

DEZE AUTO IS REEDS VERKOCHT - VERKOOPPRIJS IS INCLUSIEF RIJKLAARMAAKKOSTEN EN 12 MAANDEN BOVAG GARANTIE

Deze kom je niet vaak tegen: Een Mazda MX-5 ND-RF Miata die oorspronkelijk in de VS is afgeleverd. Het betreft hier de meest luxe Grand Touring Retractable Fastback (RF) uitvoering met 2.0 SkyActiv motor, 6-versnellingen en 160PK, elektrisch bedienbaar cabriodak in de fraaie Mica/Metallic kleur Soul Red. Hij is daarnaast ook nog eens voorzien van een beige Nappa Lederen interieur (zeldzame fabrieksoptie).

De vorige eigenaar was een echte MX-5 liefhebber die de auto nog verder heeft laten verfraaien met de originele MazdaSpeed bodykit bestaande uit: frontspoiler, sideskirts en achter onderspoiler. De spoilerkit is in hoogglans zwart afgewerkt. Daarnaast is er nog Apple CarPlay en Google Android geïnstalleerd en een korte radioantenne "the Stubby" geplaatst.

Specifieke extra's op deze USA versie: Reflectoren in de bumpers, Haaienvin antenne op de achterklep, CD-speler tussen de voorstoelen, centrale deurvergrendeling met extra schakelaar van binnenuit te bedienen, Privacy Glass: extra getinte zijramen en achterruit.

Extra op de 2.0 uitvoering: 17-inch lichtmetalen velgen Bright Dark met banden in de maat 205/45-17 en buitenspiegels in exterieurkleur.

Historie: Deze auto is in april 2018 nieuw in de VS afgeleverd aan de eerste Nederlandse eigenaar die de auto vervolgens tijdens zijn verhuizing in later dat jaar mee heeft genomen naar Nederland. De auto is altijd punctueel onderhouden (onderhoudshistorie en CarFax aanwezig).

Extra uitrusting op GT-M: Geintegreerd navigatiesysteem met 7-inch LCD touchscreen kleurenscherm, BOSE premium audiosysteem met negen speakers, Radio, MP3-speler met AUX- en USB-aansluiting, MZD Connect, multimedia- en smartphone-connectiviteit met USB-aansluiting, Bluetooth en spraakbesturing, HMI Commander, gebruiksvriendelijke bediening voor onder meer audio, telefoon en navigatie, Boordcomputer met verbruiksmonitor, Smart Keyless Entry met Start-stop knop en Blind Spot Monitoring (BSM): dodehoekdetectiesysteem.

Overige uitrusting o.a.: Lane Departure Warning (LDW): waarschuwing bij onbedoeld verlaten van de rijbaan, Interieurelementen beige kunstleder met beige stiksel, Climate control, automatische airconditioning, Automatisch dimmende binnenspiegel, Verwarmbare stoelen, Rolbeugel pianozwart, LED-dagrijverlichting, Bovenkant deurpaneel in exterieurkleur, Portiergrepen interieur Bright finish, Stoffen hemelbekleding, Lederen stuurwiel, handremgreep en versnellingspook, Cruise control en een bandenspanningswaarschuwingsysteem.

* Deze advertentie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, er kunnen geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van opties of accessoires. Wij vragen aan u, de voor uw aanschaf-beslissende zaken vooraf te controleren op aanwezigheid.

Welkom bij ’t Jan Scholten Team!

Wij zien autorijden als avontuur – een ervaring die je vrijheid geeft. Sinds 1968 geloven wij hierin en dit uiten we door ons als full service autobedrijf te focussen op elke stap in het realiseren van uw stukje vrijheid. Zodat u – net als wij – onbezorgd kunt genieten van het autorijden.

Door de jaren heen heeft ’t Jan Scholten Team zich ontwikkeld tot een betrouwbare partner voor zowel de levering als het onderhoud van nieuwe en gebruikte auto’s. Na 20 jaar het Mazda-Dealerschap te hebben gevoerd hebben wij ons verder gespecialiseerd in het merk Mazda waarbij vooral onze Mazda MX-5 know-how absoluut uniek is. Ook zijn wij Certified US Car Dealer voor de merken Ford USA en Dodge RAM pick-ups.

Onze liefde voor bijzondere auto’s komt nog meer tot uiting door het assortiment Ford Mustangs dat wij op voorraad hebben. Dit zorgt ervoor dat er altijd een unieke mix is tussen Japanse en Amerikaanse auto’s in onze showroom te Almelo.

Snelheid en flexibiliteit in communicatie en bij reparatie zijn tegenwoordig onmisbaar – maar in een wereld waarin zaken steeds vluchtiger gaan willen wij graag onze persoonlijke benadering en service richting u als klant behouden. Hierbij staat (wederzijds) vertrouwen hoog in het vaandel. We merken dagelijks dat dit vertrouwen ervoor zorgt dat zaken een stuk makkelijker gaan voor zowel u als ons. Daarom proberen wij als autobedrijf een relatie te creëeren die niet ophoudt bij aankoop maar juist is gefocust op de lange termijn.

Graag tot ziens in Almelo. Wij verheugen ons op uw komst!

Technisch

Aantal versnellingen 6
Vermogen 160 pk
Aantal cilinders 4
Cilinderinhoud 1998cc
Topsnelheid 214 km/h
Gewicht 950 kg
Wielbasis 231 cm

Opties

Interieur
Lederen bekleding Airco (automatisch) Cruise control Voorstoelen verwarmd Rokersvrije auto Keyless start Stuur verstelbaar Boordcomputer Stuurbekrachtiging Elektrische ramen voor Binnenspiegel automatisch dimmend Lederen stuurwiel en versnellingspook Windscherm
Infotainment
Multimedia-voorbereiding Android auto Audio installatie premium Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth Apple carplay Navigatiesysteem Stuurwiel multifunctioneel Radio cd speler Spraakbediening
Exterieur
LED dagrijverlichting Lichtmetalen velgen 17" Buitenspiegels elektrisch verstelbaar Dimlichten automatisch LED koplampen Keyless entry Kleur rood
Overige
Getint glas warmtewerend
Veiligheid
Bandenspanningscontrolesysteem Alarm klasse 1(startblokkering) Rijstrooksensor Airbag(s) side voor Airbag bestuurder Airbag passagier

Milieu

EnergielabelG
Verbruik (gemiddeld) 6.6 liter per 100km
CO2 uitstoot 170 gram per kilometer

Neem contact op

Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Henry Scholten
Bel mij gerust voor persoonlijk advies
0546 - 817 095
NL
Totaal Op aanvraag
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Totaal Op aanvraag