Mazda MX-5

ND Roadster 2.0 SkyActiv-G 160PK Miata Club Edition Bose

Bijzondere opties

  • Achterspoiler
  • Radio cd speler
  • Navigatiesysteem full map
  • Cruise control
  • Keyless entry
  • Airco
  • Audio installatie premium
  • Lichtmetalen velgen 17"

Alles over de auto

Over de Mazda MX-5

Kilometerstand 23.396 km
Bouwjaar 2017
Kleur wit
Interieurkleur Zwart
Bekleding Stof
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Benzine
Carrosserievorm Cabriolet
Aantal deuren 2
Aantal zitplaatsen 2
APK geldig tot 25 juli 2025
Bovag garantie 12
Onderhoudsboekje ja
BTW/Marge marge
Kenteken XN-567-S
Wegenbelasting € 125 tot € 141 per kwartaal

VERKOOPPRIJS IS INCLUSIEF RIJKLAARMAAKKOSTEN EN 12 MAANDEN BOVAG GARANTIE

Meer foto's zien? Bezoek ook de website van ons bedrijf op www.jsteam.nl

Deze kom je niet vaak tegen: Een Mazda MX-5 ND Miata die oorspronkelijk in de VS is afgeleverd. Het betreft hier de extra sportieve Club uitvoering met 2.0 SkyActiv-G motor, 6-versnellingen en 160PK in de fraaie Mica/Metallic kleur Ceramic (wit met een vleugje grijs).

Soms ruilen we een MX-5 in die zo extreem zuinig is behandeld dat je het bijna niet kunt geloven. Dit is er zo een. Deze liefhebbersauto is altijd in een verwarmde garage gestald geweest en alleen met mooi weer gebruikt. Hij wordt dit jaar 6 jaar oud maar het lijkt wel een nieuwe! De vorige eigenaar was dan ook een echte MX-5 liefhebber die de auto nog verder heeft laten verfraaien met de originele MazdaSpeed bodykit bestaande uit: frontspoiler en achterklepspoiler. De bodykit is in hoogglans zwart afgewerkt. Daarnaast zijn er ook nog RVS instapdorpels met MX-5 opdruk geplaatst.

Specifieke extra's op deze USA versie: Reflectoren in de bumpers met werkende markeringslichten, Haaienvin antenne op de achterklep, cd-speler onder het opbergvak tussen de voorstoelen en de centrale deurvergrendeling is ook met een extra schakelaar van binnenuit te bedienen.

Extra op de 2.0 uitvoering: Bilstein sportonderstel (betere wegligging, zelfde comfort), 17-inch lichtmetalen velgen Bright Dark met banden in de maat 205/45-17 en buitenspiegels in hoogglans zwart.

Historie: Deze auto is in februari 2017 nieuw in de VS afgeleverd aan de eerste Nederlandse eigenaar die de auto vervolgens in februari 2019 tijdens zijn verhuizing mee heeft genomen naar Nederland. U wordt dus pas de tweede eigenaar van deze bijzondere Mazda MX-5. De auto is altijd punctueel onderhouden, volledige schadevrij en hij zit nog in de eerste lak (Boekjes en CarFax aanwezig).

Extra uitrusting op Miata Club Edition: Geïntegreerd navigatiesysteem met 7-inch LCD touchscreen kleurenscherm, BOSE premium audiosysteem met negen speakers, Radio, MP3-speler met AUX- en USB-aansluiting, MZD Connect, multimedia- en smartphone-connectiviteit met USB-aansluiting, Bluetooth en spraakbesturing, HMI Commander, gebruiksvriendelijke bediening voor onder meer audio, telefoon en navigatie, Boordcomputer met verbruiksmonitor, Smart Keyless Entry met Start-stop knop en Blind Spot Monitoring (BSM): dodehoekdetectiesysteem.

Overige uitrusting o.a.: Rolbeugel pianozwart, LED-dagrijverlichting, Bovenkant deurpaneel in exterieurkleur, Portiergrepen interieur Bright finish, Stoffen hemelbekleding, Lederen stuurwiel, handremgreep en versnellingspook, Cruise control en een bandenspanningswaarschuwingsysteem.

* Deze advertentie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, er kunnen geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van opties of accessoires. Wij vragen aan u, de voor uw aanschaf-beslissende zaken vooraf te controleren op aanwezigheid.

Welkom bij ’t Jan Scholten Team!

Wij zien autorijden als avontuur – een ervaring die je vrijheid geeft. Sinds 1968 geloven wij hierin en dit uiten we door ons als full service autobedrijf te focussen op elke stap in het realiseren van uw stukje vrijheid. Zodat u – net als wij – onbezorgd kunt genieten van het autorijden.

Door de jaren heen heeft ’t Jan Scholten Team zich ontwikkeld tot een betrouwbare partner voor zowel de levering als het onderhoud van nieuwe en gebruikte auto’s. Na 20 jaar het Mazda-Dealerschap te hebben gevoerd hebben wij ons verder gespecialiseerd in het merk Mazda waarbij vooral onze Mazda MX-5 know-how absoluut uniek is. Ook zijn wij Certified US Car Dealer voor de merken Ford USA en Dodge RAM pick-ups.

Onze liefde voor bijzondere auto’s komt nog meer tot uiting door het assortiment Ford Mustangs dat wij op voorraad hebben. Dit zorgt ervoor dat er altijd een unieke mix is tussen Japanse en Amerikaanse auto’s in onze showroom te Almelo.

Snelheid en flexibiliteit in communicatie en bij reparatie zijn tegenwoordig onmisbaar – maar in een wereld waarin zaken steeds vluchtiger gaan willen wij graag onze persoonlijke benadering en service richting u als klant behouden. Hierbij staat (wederzijds) vertrouwen hoog in het vaandel. We merken dagelijks dat dit vertrouwen ervoor zorgt dat zaken een stuk makkelijker gaan voor zowel u als ons. Daarom proberen wij als autobedrijf een relatie te creëeren die niet ophoudt bij aankoop maar juist is gefocust op de lange termijn.

Graag tot ziens in Almelo. Wij verheugen ons op uw komst!

Technisch

Aantal versnellingen 6
Vermogen 160 pk
Aantal cilinders 4
Cilinderinhoud 1998cc
Topsnelheid 215 km/h
Gewicht 1.090 kg
Wielbasis 231 cm

Opties

Exterieur
Achterspoiler Keyless entry Lichtmetalen velgen 17" Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening LED koplampen Buitenspiegels elektrisch verstelbaar Buitenspiegels verwarmbaar LED dagrijverlichting LED achterlichten Elektronische remkrachtverdeling Metaalkleur Dimlichten automatisch
Infotainment
Radio cd speler Navigatiesysteem full map Audio installatie premium Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth Multimedia-voorbereiding Stuurwiel multifunctioneel
Interieur
Cruise control Airco Keyless start Boordcomputer Stuurbekrachtiging Binnenspiegel automatisch dimmend Windscherm Elektrische ramen voor Stuur verstelbaar Regensensor Lederen stuurwiel en versnellingspook Rokersvrije auto
Veiligheid
Airbag bestuurder Airbag passagier Elektronisch Stabiliteits Programma Airbag(s) side voor Alarm klasse 1(startblokkering) Dodehoek detector Anti Blokkeer Systeem Anti doorSlip Regeling Bandenspanningscontrolesysteem
Overige
Getint glas warmtewerend

Milieu

EnergielabelG
Verbruik (gemiddeld) 6.6 liter per 100km
CO2 uitstoot 179 gram per kilometer

Neem contact op

Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Henry Scholten
Bel mij gerust voor persoonlijk advies
0546 - 817 095
NL
Totaal € 26.950
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Totaal € 26.950