Dodge Ram Specialisme

Sinds het begin van deze eeuw zijn we ons gaan specialiseren in al het goede qua autogebied dat te vinden is aan de andere kant van de oceaan. We focussen ons bovenal op de Dodge RAM 1500 en Ford F-150 pick-ups aangevuld met Ford Mustang muscle cars.

 

Werk- én luxepaard voor uw bedrijf.

Trek moeiteloos opleggers van 3,5 ton, gooi de achterbak vol met materialen of zet de massagestoelen aan en geniet van het high-tech audiosysteem. Een Amerikaanse pick-up is meer dan een bedrijfswagen – deze alleskunner brengt uw bedrijf naar een hoger niveau en doet dat op comfortabele wijze.

 

 

 

Certified US Car Dealer

’t Jan Scholten Team is Certified US Car Dealer – dit zorgt voor een fijn en uitgebreid netwerk in Canada en de USA. Naast het actuele aanbod op onze website wordt er maandelijks nieuwe voorraad naar Europa verscheept zodat de levertijd kort blijft. Verder kunt u geheel uw eigen truck naar wens samenstellen door aan de slag te gaan met deze configurator.

 

 

Als Certified US Car Dealer kunnen wij u uitstekende garantievoorwaarden bieden. Zo heeft u altijd twee jaar volledige garantie zonder kilometer beperking. Onze werkplaats is volledig uitgerust met alle benodigde apparatuur om uw Amerikaanse pick-up deskundig te onderhouden.

Power valve systeem: wat moet ik weten?

Hét meest geleverde accessoire bij de Dodge Ram 1500 is het POWER valve systeem.

De 5.7 HEMI V8 uit de Ram 1500 klinkt ‘standaard’ al heerlijk. Maar wie op zoek is naar een diep grommend geluid doet er goed aan om de Power valve te overwegen.

De Power Valve is een uitlaatklep die vóór de einddemper van de uitlaat wordt gemonteerd. Hij kan met de meegeleverde afstandsbediening bediend worden. Wanneer u de Power Valve open zet, dan knalt het geluid vanuit het motorblok praktisch ongedempt de uitlaat uit. Een diepe en extra sportieve sound is het gevolg. En wanneer u het liefst gewoon rustig de straat inrijdt, dan is de Power Valve met één druk op de knop direct weer gesloten.

Kijk, luister en oordeel zelf:

Andere ideeën om uw Dodge RAM nog stoerder te maken?

Vraag maar raak! (of bekijk de accessoire lijst)

  Voordelen pick-up op grijs kenteken

  Indien een bestelbus of pick-up voldoet aan specifieke eisen, dan kan het aangemerkt worden als ‘grijs kenteken’. Een grijs kenteken voertuig brengt voor u als ondernemer een aantal voordelen met zich mee.

  Omdat u het voertuig als bedrijfsmiddel inzet, betaalt u geen BPM over de aanschaf van de auto. Daarnaast betaalt u als ondernemer op grijs kenteken minder wegenbelasting, aangezien u het voertuig bedrijfsmatig inzet.

  Dit houdt in dat u bijvoorbeeld bij een Dodge Ram 1500 – ook indien deze is voorzien van een LPG installatie – een tarief betaald van slechts €145,- per kwartaal. Dat is aanzienlijk lager dan het particuliere tarief.

  Onder bepaalde voorwaarden kunt u ook gebruik maken van investeringsaftrek. Voor bedrijfswagens geldt dat u de zogenaamde Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (kortweg KIA) kunt hanteren van 28%. Neem vooraf altijd contact op met uw boekhouder of accountant om te kijken of u hiervoor in aanmerking komt. 

  Lease opties

  ’t Jan Scholten Team werkt nauw samen met enkele lease- en financieringsmaatschappijen zodat er snel een offerte op tafel kan komen gericht op uw specifieke wensen.

  Als ondernemer zijn onze zakelijke lease opties wellicht interessant voor u bij de aanschaf van een Amerikaanse pick-up uit onze voorraad. Via deze Alphera calculator kunt u direct een indicatie zien van het maandbedrag aan de hand van uw voorkeuren. Ook kunt u persoonlijk contact met ons opnemen voor een concreet voorstel op de auto naar uw keuze inclusief eventuele inruilvoertuig(en) en specifieke details.

  Onderhoud en garantie

  Bij ’t Jan Scholten Team kunt u met vertrouwen uw pick-up aanschaffen en bent u voor onderhoud ook bij ons aan het juiste adres. Als US Car Dealer bieden wij 2 jaar volledige garantie, zonder kilometerbeperking. De enige voorwaarde: de auto regulier onderhouden. Lees hier meer over onderhoud bij ’t JS-Team.

  Onze specialismen

  MAZDA MX-5

  FORD USA

  Dodge RAM

  Laatste nieuws

   

  Laatste nieuws

  Nieuw binnen: Mazda CX-9 Grand Touring

  Welkom bij Club XXL. Ons nieuwste lid: een Mazda CX-9 Grand Touring van […]

  ’t Jan Scholten Team 50 jaar lid van BOVAG

  ’t Jan Scholten Team in Almelo viert dit jaar een wel heel […]

  Ram 1500 SLT – Lease deal

  Ram 1500 SLT Classic Night Edition Een gloednieuwe Ram 1500 SLT Classic […]