’t Jan Scholten Team – Mazda MX-5 specialist

Door de jaren heen heeft ’t Jan Scholten Team zich ontwikkeld tot een betrouwbare partner voor zowel de levering als het onderhoud van nieuwe en gebruikte auto’s. Na 20 jaar het Mazda-Dealerschap te hebben gevoerd hebben wij ons verder gespecialiseerd in het merk Mazda waarbij vooral onze Mazda MX-5 know-how absoluut uniek is.

Waar begint uw verhaal? Bekijk ons actuele aanbod hier.

 

20 jaar Mazda-Dealerschap.

Na 20 jaar het Mazda-Dealerschap te hebben gevoerd hebben wij ons verder gespecialiseerd in het merk Mazda waarbij vooral onze Mazda MX-5 know-how absoluut uniek is in Nederland. Naast onze collectie MX-5’en van alle generaties vindt u ook een altijd frisse occasion-voorraad Mazda’s mét een dak. Jong-gebruikte en complete versies van de geliefde CX modellen en de Mazda 2 maken het Mazda aanbod compleet. Kortom: ’t Jan Scholten Team ademt Mazda.

 

Zorgeloos klassieker rijden.

De eerste generatie MX-5, de NA wordt tegenwoordig op waarde geschat als (potentiële) klassieker. De pure manier van sturen en schakelen geven een ongeëvenaard gevoel. De MX-5 NA – met zijn karakteristieke klapkoplampen – wordt hierdoor steeds meer gezien als dé (cult-)roadster. De roadster waar het allemaal mee begon. Om deze bijzonder manier van autorijden in stand te kunnen houden hebben we daarom het JS-Team Classic Label in het leven geroepen. Maar wat houdt dit in?

 

  • Van toepassing op de MX-5 NA uit de eerste serie.
  • Kundig gerestaureerd en met zorg weer in optimale én originele conditie gebracht.
  • Groot onderhoud uitgevoerd, met alle denkbare documentatie beschikbaar.
  • Van binnen en van buiten volledig gereconditioneerd, inclusief plaatwerk en spuitwerk.
  • Met vertrouwen instappen want de auto is weer klaar voor jarenlang rijplezier.

Bovendien worden MX-5 NA’s in goede conditie steeds schaarser waardoor de aanschaf van een JS-Team Classic Label MX-5 niet alleen een goede investering voor nu is maar ook voor de toekomst. Bij gebruik als auto van de zaak valt de MX-5 NA in de categorie ‘youngtimers’ wat verschillende fiscale voordelen kan opleveren. Informeer hier gerust over of bekijk direct ons diverse MX-5 aanbod.

Dé Mazda MX-5 in cijfers

Toch valt “het MX-5 gevoel” niet uit te drukken in getallen of feitjes. Kom langs en ervaar het zelf.

Onderhoud in Twente

U bent altijd welkom voor een kopje koffie en een praatje bij ons bedrijf in Almelo. Bij onderhoud aan uw MX-5 kunt u rustig wachten en de reparatie in de werkplaats op de voet volgen. Liever direct eropuit? Maak dan gebruik van een gratis leenauto of leenfiets. Lees hier meer over onderhoud bij ’t JS-Team.

MX-5 clubs

De MX-5 community is wereldwijd erg aanwezig en onverminderd enthousiast. Ook in Nederland zijn er verscheidene MX-5 clubs die ritten organiseren dwars door Europa zodra de zon haar eerste stralen laat zien. U zult snel merken dat de MX-5 echt uw zomers en vakanties kan veranderen.

Kijk voor inspiratie eens op mx5club.nl of mx-5owners.nl – hier vindt u talloze tips en weetjes voor alles rondom het MX-5 rijden. 

Onze specialismen

MAZDA MX-5

FORD USA

Dodge RAM

Laatste nieuws

Nieuw binnen: Mazda CX-9 Grand Touring

Welkom bij Club XXL. Ons nieuwste lid: een Mazda CX-9 Grand Touring van […]

’t Jan Scholten Team 50 jaar lid van BOVAG

’t Jan Scholten Team in Almelo viert dit jaar een wel heel […]

Ram 1500 SLT – Lease deal

Ram 1500 SLT Classic Night Edition Een gloednieuwe Ram 1500 SLT Classic […]