Huwelijksbootje.

’t Jan Scholten Team feliciteert Monica en Martin uit Almere met de aanschaf van hun ultieme trouwauto: een maagdelijk witte Mazda MX-5 RF!

De meeste mensen huren een (sport)auto voor ‘de mooiste dag van hun leven’, andere stellen maken gebruik van een speciaal model uit eigen kringen. Monica en Martin niet: zij kochten er ‘gewoon’ één. Bij ’t JS-Team. In de juiste uitvoering en kleur. Klaar voor ‘de grote dag’ volgend jaar!

 

Retractable Fastback.

Natuurlijk is de Arctic White MX-5 RF GT-M meer dan alleen een ‘huwelijksbootje’. Monica en Martin zijn van plan er héél vaak in te stappen, getuige de buitenlandse tripjes die reeds gepland staan. Maar er zit nóg een verhaal achter deze fraaie 2-zitter: de MX-5 roept bij Martin namelijk louter mooie herinneringen op. Zijn geliefde Monica kent hij inmiddels 7 jaar, echter daarvoor was het de roadster die zijn hart stal. Na 10 jaar in alledaagsere auto’s te hebben gereden, herhaalt de geschiedenis zich…

Slimmigheidje van Martin is dat hij deze Retractable Fastback cadeau deed aan Monica. Een soort van vervroegd huwelijkscadeau, waar hij vermoedelijk zelf ook enorm veel plezier van gaat beleven. De man die heimwee kreeg naar zijn ‘jeugdliefde’ heeft het dus goed weten te verpakken! Zoals u kunt zien, hebben wij ook ons best gedaan om de MX-5 RF op een cadeau-waardige manier te versieren.

’t JS-Team wenst Monica & Martin een prachtige bruiloft en heel veel voorspoed. Aan de auto zal het niet liggen! Het is dat de RF niet om Monica’s vinger past… Heeft Martin straks toch zomaar een echtgenote én een verloofde ?

Laatste nieuws