Afgeleverd

Voor elke JS-Team klant moet eens de eerste keer zijn.

Meneer De Lange had er in totaal 3 MX-5en voor nodig om uiteindelijk bij ’t Jan Scholten Team uit te komen. Tot dat moment stuurde deze liefhebber evenveel jaren met plezier in zijn NC Roadster Coupé in fraaie Kaminari uitvoering. We moesten dus van goeden huize komen om een waardig opvolger te kunnen aanbieden. Dat is gelukt: de 184 pk sterke ND GT-M is het absolute topmodel uit de huidige MX-5-reeks.

 

Crystal Soul Red

Het feit dat de roadster is uitgevoerd in Soul Red Crystal en tevens over een Bilstein sportonderstel, Strut Tower Bar, Bose audio en Pack Camera beschikt, maakt hem extra gewild. Voor meneer De Lange reden te meer om zijn Dolphin Grey NC bij ons in ruilen.

De eerste MX-5-ervaring deed deze kersverse JS-Team klant op met een 20th Anniversary Edition. Meneer De Lange heeft goede herinneringen aan de vele leuke ritten die hij met deze tweezitter beleefde. Diezelfde leuke herinneringen gunnen we hem natuurlijk nu ook weer. Maar dan met zijn hagelnieuwe 2.0 GT-M. De eerste van ’t Jan Scholten Team. En wat ons betreft niet de laatste…

Laatste nieuws