MX-5 30th Anniversary!

Je hebt MX-5en, speciale MX-5en, unieke MX-5en en dan komt deze: één van de slechts 10 (!) origineel in Nederland geleverde MX-5en 30th Anniversary! Een heus jubileummodel met een Hollands tintje. Letterlijk. En héél veel extra (pk)’s!

 

 

De krachtigste ND

Bovenop de standaard bijzondere en rijke uitrusting van de 30th Anniversary, beschikt deze speciale Racing Orange Roadster over tal van aanpassingen t.w.v. van zo’n € 5.500,-. Dit maakt hem uniek. Het feit dat de MX-5 ND 2.0 SkyActiv-G maar liefst 200 pk richting de achterwielen stuurt, maakt hem echter specialer dan speciaal en unieker dan uniek!

 

🧡 x 3000

De badge met daarop 1276/3000 verraadt de zeldzaamheid van de 30th Anniversary. Wetende dat Nederland vele geïnteresseerden kende bij de introductie vorig jaar, maar niet meer dan 10 exemplaren ontving, verwachten we dat de Limited Edition Mazda niet heel lang onze showroom zal opsieren. Helemaal nu hij zowel optisch als technisch is aangepakt door BBR Tuning. Koni, K&N en GEN-3 (glascoating) bemoeiden zich eveneens met de verdere perfectionering van een perfecte auto. Kijk ook die prachtige (oranje) details!

JS-Team tip: de oranje bril mag u thuislaten bij een bezoek aan Almelo. Immers, beter dan dit wordt het toch niet!

Voor meer info en foto’s 👉 MX-5 30th Anniversary

Laatste nieuws