Nieuw binnen! 👉 Shelby MUSTANG GT350

Afkomstig van 1 Nederlandse eigenaar en slechts 7.945 km ervaring. Deze Shelby GT350 is nu EXCLUSIEF te vinden bij ’t Jan Scholten Team!

 

 

Cobra

Het cobra logo op de grille is niet bij toeval gekozen. Wie zijn of haar tanden in deze Amerikaanse supercar zet, zal gauw genoeg merken dat de 526 pk (!) sterke Shelby Mustang GT350 5.2 V8 zich meedogenloos opstelt tegenover al het andere dat op het asfalt beweegt: 0-100 km/h duurt slechts 3,5 seconden en de topsnelheid bedraagt 290 km/h! In combinatie met achterwielaandrijving zit het venijn hem hier duidelijk in de staart…

 

Compleet!

Alsof dit nog niet intimiderend genoeg is, beschikt de GT350 over een hele rits heerlijke features om al zijn power extra kracht bij te zetten. Wat te denken van een Active Valve functie voor de sportuitlaat met 4 eindpijpen, de instelbare Adaptive Magneride schokdempers of de in alcantara gegoten Recaro sportstoelen en dito stuurwiel? Tevens het vermelden waard is natuurlijk de Shelby Exclusive Trim Package inclusief frontspoiler, achterspoiler en dubbele striping.

 

Meer weten?

Alle ins & outs weten omtrent de toxische muscle car van ’t JS-Team?

Bekijk meer op onze website. Of ontdek deze Mustang LIVE in de showroom!

Laatste nieuws