Volbloed Amerikaan 🇺🇸

Het betreft hier een absoluut unieke Corvette 6.2 V8 Grand Sport die in 2017 zorgvuldig door zijn eerste en (tot nu toe) enige eigenaar is samengesteld. Mede dankzij een handgeschakelde transmissie (7 versnellingen!) is exclusiviteit gegarandeerd.

 

 

3.5 seconden. ⚡️

De 6,2 liter V8 is nog niets van zijn rauwe rand verloren (luidheid instelbaar als onderdeel van de optionele Performance Package) en katapulteert de ‘Vette’ binnen 3,5 seconden van 0-100 km/h! Pas bij 314 km/h houdt de Grand Sport het voor gezien.

Deze zeldzame Corvette is uitsluitend met mooi weer gebruikt, en dat zie je. De Torch Red carrosserielak is als nieuw en het cognac lederen interieur smetteloos. Dat er uiterst punctueel met de 460 pk (!) sterke ‘USA made’ supercar is omgegaan is tevens te horen én te voelen…

Bij de totstandkoming van deze super-Chevy lag de ‘main focus’ duidelijk op de performance. Maar ook voor comfort en luxe deinst de halfopen tweezitter niet terug. Bekijk de complete optielijst hier. Of breng een bezoek aan de showroom in Almelo, waar we met trots deze prachtige Amerikaan vertegenwoordigen.

Laatste nieuws