Vet, vetter, CORVETTE!!

NIEUW in ’t JS-Team assortiment: een unieke, handgeschakelde (7 versnellingen!) Corvette Grand Sport Coupé inclusief 2LT Package en super vette 6,2 liter V8 met 460 pk! Dit werkelijk smetteloze exemplaar is met extreem veel liefde en zorg behandeld: de 1e en tevens enige eigenaar voorzag de Torch Red ‘Vette’ zelfs van een transparante XPEL wrap t.w.v. $ 3.500,- om de Amerikaanse supercar te beschermen tegen steenslag en andere vijanden van de vuurrode lak. Met een topsnelheid van 314 km/h willen die immers nog weleens hard aankomen…

 

460 paarden.

Of de Corvette net zo bloedstollend snel van z’n plek komt als dat hij doet vermoeden? Nou en of! Een totaal van 460 paarden weten de maximaal 2 inzittenden binnen 3,5 seconden vanuit stilstand voorbij de 100 km/h te torpederen.

De geweldige rijbeleving wordt zowaar nog intenser wanneer u het uitneembare dakpaneel thuis laat. De gespierde Amerikaanse 8-cilinder brult er namelijk hevig op los. Op de achtergrond klinkt het windgeruis dat gestaag toeneemt. U begrijpt: de tunnel is per heden onze beste vriend!

Meer weten en/of zien van de Corvette Grand Sport Coupé 6.2 V8?

 

 

Laatste nieuws