Ford USA specialisme

Sinds het begin van deze eeuw zijn we ons gaan specialiseren in al het goede qua autogebied dat te vinden is aan de andere kant van de oceaan. We focussen ons bovenal op de Dodge RAM 1500 en Ford F-150 pick-ups aangevuld met Ford Mustang muscle cars.

 

Waanzinnig veel kracht.

De Mustang is een icoon die al sinds 1964 de ultieme American way of life vertaald naar autorijden. Het is een grote belevenis om zoveel kracht in een auto te ervaren. Naast brute kracht biedt de moderne Mustang ook steeds meer comfort wanneer u als bestuurder ‘gewoon’ even wilt cruisen. Bovendien sluipt state-of-the-art technologie steeds verder de Mustang binnen met leuke innovaties. Denk aan launch-control om de optimale 0-100 km/u tijd te klokken. Of een verstelbare uitlaat die ‘woonwijk-proof’ is.

 

Alleskunner met comfort.

De Ford F-150 is al decennialang dé best verkochte auto in the States. De slogan die bij deze alleskunner op bedrijfswagengebied hoort is niet voor niets “Built Tough”. Want met een trekgewicht van 3.500 kg, volop ruimte voor vijf personen en een laadbak waar echt bijna alles in past kom je als bedrijf stoer voor de dag en kun je iedere klus aan.

US Car Dealerschap
Om ons Ford USA specialisme extra kracht bij te zetten zijn wij Certified US Car Dealer – dit zorgt voor een fijn en uitgebreid netwerk in Canada en de USA. Naast het actuele aanbod op onze website wordt er maandelijks nieuwe voorraad naar Europa verscheept zodat de levertijd kort blijft. Verder kunt u geheel uw eigen truck naar wens samenstellen door aan de slag te gaan met deze configurator.

Als Certified US Car Dealer kunnen wij u uitstekende garantievoorwaarden bieden. Zo heeft u altijd twee jaar volledige garantie zonder kilometer beperking. Onze werkplaats is volledig uitgerust met alle benodigde apparatuur om uw Amerikaanse pick-up deskundig te onderhouden.

Voordelen Ford F-150 op grijs kenteken
Indien een bestelbus of pick-up voldoet aan specifieke eisen, dan kan het aangemerkt worden als ‘grijs kenteken’. Een grijs kenteken voertuig brengt voor u als ondernemer een aantal voordelen met zich mee. Deze gelden ook voor de Ford F-150.

Omdat u het voertuig als bedrijfsmiddel inzet, betaalt u geen BPM over de aanschaf van de auto. Daarnaast betaalt u als ondernemer op grijs kenteken minder wegenbelasting, aangezien u het voertuig bedrijfsmatig inzet.

Dit houdt in dat u bijvoorbeeld bij een Ford F-150 – ook indien deze is voorzien van een LPG installatie – een tarief betaald van slechts €145,- per kwartaal. Dat is aanzienlijk lager dan het particuliere tarief.

Onder bepaalde voorwaarden kunt u ook gebruik maken van investeringsaftrek. Voor bedrijfswagens geldt dat u de zogenaamde Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (kortweg KIA) kunt hanteren van 28%. Neem vooraf altijd contact op met uw boekhouder of accountant om te kijken of u hiervoor in aanmerking komt. 

Lease opties

’t Jan Scholten Team werkt nauw samen met enkele lease- en financieringsmaatschappijen zodat er snel een offerte op tafel kan komen gericht op uw specifieke wensen.

Als ondernemer zijn onze zakelijke lease opties wellicht interessant voor u bij de aanschaf van een Amerikaanse pick-up uit onze voorraad. Via deze Alphera calculator kunt u direct een indicatie zien van het maandbedrag aan de hand van uw voorkeuren. Ook kunt u persoonlijk contact met ons opnemen voor een concreet voorstel op de auto naar uw keuze inclusief eventuele inruilvoertuig(en) en specifieke details.

Onderhoud en garantie

Bij ’t Jan Scholten Team kunt u met vertrouwen uw pick-up aanschaffen en bent u voor onderhoud ook bij ons aan het juiste adres. Als US Car Dealer bieden wij 2 jaar volledige garantie, zonder kilometerbeperking. De enige voorwaarde: de auto regulier onderhouden. Lees hier meer over onderhoud bij ’t JS-Team.

Onze specialismen

MAZDA MX-5

FORD USA

Dodge RAM

Laatste nieuws

Laatste nieuws

Nieuw binnen: Mazda CX-9 Grand Touring

Welkom bij Club XXL. Ons nieuwste lid: een Mazda CX-9 Grand Touring van […]

’t Jan Scholten Team 50 jaar lid van BOVAG

’t Jan Scholten Team in Almelo viert dit jaar een wel heel […]

Ram 1500 SLT – Lease deal

Ram 1500 SLT Classic Night Edition Een gloednieuwe Ram 1500 SLT Classic […]